Nieuwe vacature: International Account Manager

Onze klant is als producent een expert op het gebied van pizzadeeg. Ze voorzien sinds 1993 een zeer uiteenlopende markt in de hele wereld van kwalitatief hoogwaardig deeg. Het ontstaan van het bedrijf is nauw verbonden aan het grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf van Nederland en bestaat inmiddels uit ruim 200 locaties. Vanuit het hoofdkantoor in Amstelveen leiden ze alles in goede banen en zoeken ze continue naar nieuwe kansen.

Lees verder →

Nieuwe vacature: International Sales Manager in Amstelveen

Onze klant is als producent een expert op het gebied van pizzadeeg. Ze voorzien sinds 1993 een zeer uiteenlopende markt in de hele wereld van kwalitatief hoogwaardig deeg. Het ontstaan van het bedrijf is nauw verbonden aan het grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf van Nederland en bestaat inmiddels uit ruim 200 locaties. Inmiddels mogen ze met trots een groot aantal gerenommeerde pizzaketens, groothandels, vakantieparken, cateraars, hotels, attractieparken en high traffic locaties tot het klantportfolio rekenen.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Verkoopadviseur Stations

Ervaren technici en technisch adviseurs hebben hun krachten gebundeld waardoor onze klant zich dé totaalleverancier en installateur van transformatorstations mag noemen. Ze leveren niet alleen alle soorten stations zoals compacte, betreedbare en inpandige stations maar leggen ook hoogspanningsverbindingen, solarparken en windmolenparken aan. Ze zijn ervan overtuigd dat aansluiten slimmer kan.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Medewerker Support

Onze klant is dé aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten in Nederland. Carrier- en cloudneutraal. Met 80 medewerkers en 10 datacenters opereren ze in het hart van de metropoolregio Amsterdam, maar ook in snelgroeiende regionale hotspots Groningen, Eindhoven en Rotterdam. Ze helpen zakelijke klanten bij de digitale transitie waarbij ze zorgen dat de apparatuur, data en applicaties in een optimaal beveiligde omgeving staan.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Inside Accountmanager in Rotterdam

Onze klant is in Europa de nummer één als het gaat om Human Diagnostics. Het is een wereldwijd multidisciplinair opererende laboratorium organisatie met vestigingen in meer dan 30 landen en zo’n 20.000 werknemers. De organisatie beschikt over 5 verschillende divisies. In Nederland zijn ze met de divisie Analytics & Services actief op het gebied van food- en milieutesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voedselveiligheidstesten en PFAS testen.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Inside Accountmanager in Oosterhout

Onze klant is in Europa de nummer één als het gaat om Human Diagnostics. Het is een wereldwijd multidisciplinair opererende laboratorium organisatie met vestigingen in meer dan 30 landen en zo’n 20.000 werknemers. De organisatie beschikt over 5 verschillende divisies. In Nederland zijn ze met de divisie Analytics & Services actief op het gebied van food- en milieutesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voedselveiligheidstesten en PFAS testen.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Manager bij IT detacheringsbureau

Onze klant is een succesvol detacheringsbureau binnen de IT, gevestigd in Amsterdam. Ze bestaan 9 jaar en zijn daarbij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor zowel MKB als multinationals zoals ABN AMRO, ING, Belastingdienst, etc. Wat betreft benadering worden ze gedreven door mensen en succes. Ze snappen dat naast de juiste vaardigheden een menselijke match tussen kandidaat en opdrachtgever heel belangrijk is.

Lees verder →

Vacature: New Business Manager Regio Noord

Voor een Europese HR organisatie met 450 medewerkers en 100 vestigingen zoeken we een New Business Manager Regio Noord (Groningen, Zwolle en Assen). Onze klant is een toonaangevende Europese aanbieder van payroll- en hr-diensten en heeft in 20 jaar een sterke reputatie opgebouwd op het vlak van groei door innovatie in de HR markt. Het onderdeel waar we een New Business Manager voor zoeken koppelt bedrijven en medewerkers aan elkaar met de ambitie om op elk moment een perfecte fit te realiseren en hierdoor bij te dragen tot een duurzame groei.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Field Sales Consultant in Dordrecht

Onze klant bestaat uit een groep gespecialiseerde technische bedrijven waar 270 mensen werken. De groep is de afgelopen 80 jaar uitgegroeid tot een technische dienstverlener van formaat. De verschillende bedrijven houden zich onder andere bezig met het ontwerp, bouwen, automatiseren en inbedrijfstelling van machines. Ondanks dat het hier een grotere organisatie betreft zit er een familiebedrijf in het DNA waarbij inmiddels de derde generatie van de familie werkzaam is.

Lees verder →

New vacancy: Enterprise Sales Executive in London

Our customer is an international Google Cloud Premier Partner with years of experience in implementing various Google Cloud solutions within the enterprise market. Customers are supported with implementation and support activities from 4 international locations (Brussels, Amsterdam, London and Vienna). As a Premier Google Cloud Partner, they are convinced that they can make the difference for customers by using cutting edge Google Cloud technologies.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Executive bij Google Cloud Partner in Brussel

Onze klant is een internationale Google Cloud Premier Partner met jarenlange ervaring op het gebied van het implementeren van verschillende Google Cloud oplossingen binnen de enterprise markt. Vanuit 4 internationale vestigingen (Brussel, Amsterdam, Londen en Wenen) worden klanten ondersteund met implementatie en support activiteiten. Bovendien zijn de Google Cloud oplossingen vaak een katalysator voor verandering bij bedrijven, waardoor veel tijd en geld bespaard kan worden.

Lees verder →

SalesSupply werkt thuis

In navolging van het dringende advies van premier Rutte is besloten dat alle medewerkers van SalesSupply thuis werken tot en met 6 april. Op kantoor in Scheveningen zal er niemand aanwezig zijn. Medewerkers zijn via e-mail en mobiel bereikbaar. Onze interviews met kandidaten gaan ook door maar vinden plaats via Skype of Hangouts. We verwachten daarom geschikte kandidaten te kunnen blijven voorstellen. In overleg met u bepalen we of de voorgestelde kandidaat op korte termijn wordt uitgenodigd voor een face2face gesprek of dat het gesprek gaat plaatsvinden via Skype of Hangouts.

 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Business Development Manager in Amsterdam

Onze klant is een Zweeds IT consultancy bureau met als visie de beste werkgever te zijn voor gepassioneerde ontwikkelaars. Ze zijn al zes jaar op rij winnaar van de Zweedse Best Workplace Award van The Great Place To Work Foundation. Daarnaast hebben ze als eerste Zweeds bedrijf meerdere keren de European Best Workplace Award gewonnen. Ze hebben 6 vestigingen in Zweden en zijn sinds 2019 gevestigd in Amsterdam. Met een team van enthousiaste en ervaren specialisten bedienen ze vanuit Amsterdam de Nederlandse markt.

Lees verder →

Nieuwe vacature: New Business Manager Regio Noord

Onze klant is een toonaangevende Europese aanbieder van payroll- en hr-diensten en heeft in 20 jaar een sterke reputatie opgebouwd op het vlak van groei door innovatie in de HR markt. Het onderdeel waar we een New Business Manager voor zoeken koppelt bedrijven en medewerkers aan elkaar met de ambitie om op elk moment een perfecte fit te realiseren en hierdoor bij te dragen tot een duurzame groei. Met 450 medewerkers vanuit meer dan 100 vestigingen in Nederland en België is het een HR organisatie waar vrijheid centraal staat.

Lees verder →

De meest gemaakte fouten door werkgevers tijdens het recruitmentproces

We weten dat er veel lijstjes bestaan zoals: ‘de meest gemaakte fouten tijdens een sollicitatiegesprek’. Dus puur gericht op de fouten van kandidaten. Er wordt minder aandacht besteed aan de fouten van werkgevers tijdens een sollicitatieprocedure. Terwijl wij als recruitmentbureau daar de afgelopen jaren juist veel fout zien gaan. Aangezien we in een werknemersmarkt zitten waarbij de vraag naar werknemers groter is dan het aanbod, kunnen kandidaten meestal kiezen uit meerdere werkgevers. Onze boodschap is daarbij simpel richting werkgevers en HR professionals: zorg dat je de basics van het recruitmentproces voor elkaar hebt. Natuurlijk is het sexy om je bezig te houden met employer branding en big data recruitment, maar wij zien helaas nog steeds dat de doodsimpele basis tijdens het recruitmentproces bij veel bedrijven niet op orde is. Hieronder de meest gemaakte fouten door bedrijven tijdens het recruitmentproces.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales executive in Den Haag

Onze klant is dé kosmopolitische plek waar de hele zakelijke markt van Den Haag van ‘s morgens tot ‘s nachts kan werken en ontspannen. Naast een restaurant, een coffee bar en cocktail bar vind je hier ook meeting spaces, nachtclub en Den Haags eerste echte rooftop bar. Het is een unieke plek met 5 verdiepingen, waar je van vroeg tot laat terecht kunt.


Lees verder →

Nieuwe vacature: Senior Medewerker Serviceteam

Onze klant is dé aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten in Nederland. Carrier- en cloudneutraal. Met 60 medewerkers en 10 datacenters opereren ze in het hart van de metropoolregio Amsterdam, maar ook in snelgroeiende regionale hotspots Groningen, Eindhoven en Rotterdam. Ze helpen 400 klanten bij de digitale transitie waarbij ze zorgen dat de apparatuur, data en applicaties in een optimaal beveiligde omgeving staan. Hierin lopen ze voorop in Nederland. Bovendien ondernemen ze duurzaam én slim, met oog voor de business.

Lees verder →

Executive vacature: Sales Executive Google Cloud

Onze klant is een internationale Google Cloud Premier Partner met jarenlange ervaring op het gebied van het implementeren van verschillende Google Cloud oplossingen binnen de enterprise markt. Bovendien zijn deze oplossingen vaak een katalysator voor verandering, waardoor veel tijd en geld bespaard kan worden. Vanuit 4 internationale vestigingen worden klanten ondersteund met implementatie en support activiteiten.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Consultant ERP software

Onze klant is een toonaangevende Microsoft partner met jarenlange ervaring op het gebied van Microsoft Dynamics ERP en CRM oplossingen. Ook zijn ze gespecialiseerd in de realisatie van complexe integraties van verschillende software systemen. Vanuit 2 vestigingen in het midden van het land worden klanten ondersteund met implementatie, beheer en support activiteiten. Ze zijn actief binnen zowel profit als non-profit organisaties.

Lees verder →

Nieuwe vacature: senior accountmanager in Den Haag

Onze klant is een ICT-leverancier in Den Haag voor de grootzakelijke eindgebruikers met meer dan 500 geautomatiseerde werkplekken. De werkwijze is uniek en direct: ze onderhandelen rechtstreeks en onafhankelijk met de grote ICT-fabrikanten. Daardoor zijn ze 20% voordeliger dan de ICT-leveranciers in de markt, aangezien ze schakels van distributeur en reseller overslaan in de distributieketen.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Accountmanager Sales en Partnerships in Amsterdam

Onze klant is een Zweedse IT-organisatie met ruim 100 medewerkers. Vanuit de nieuwe vestiging in Amsterdam helpen ze hun klanten aan IT’ers door middel van het trainen en leveren van software ontwikkelaars. De ervaren en succesvolle oprichters van het bedrijf hebben gezien hoe het gebrek aan software ontwikkelaars de groei vertraagt van bedrijven die willen groeien. Dit bedrijf heeft als missie om iets aan dat probleem te doen. Het doel is duidelijk: de ontwikkelaars moeten rechtstreeks in een flexibel ontwikkelingsteam kunnen stappen en code kunnen schrijven.

Lees verder →

Executive sales vacature: Business Unit Manager

Onze klant maakt deel uit van een groep ambitieuze en nog altijd sterk groeiende bedrijven die zich bezig houdt met testen, inspecteren, certificeren en compliance. Ze richt zich hierbij onder andere op de branches: Building & Infrastructure en Food. Door de buy and build strategie is de groep bedrijven de afgelopen 4 jaar sterk gegroeid van 40 naar 800 medewerkers en is ook nu nog steeds volop in beweging. Het bedrijf staat voor de beste kwaliteit van leven voor iedereen. Door middel van testen, inspecties, certificeringen en compliance services krijgen klanten gedetailleerd inzicht in hun kwaliteit, efficiëntie en veiligheid.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Accountmanager Binnendienst in Bleiswijk

Onze klant levert al sinds 1999 hardware en netwerkapparatuur aan verschillende bedrijven over de gehele wereld. Het team van professionals heeft de IT-kennis in huis waarmee ze de klant op maat mee kunnen adviseren. Van de opkoop en verkoop van apparatuur tot het installeren van werkplekken. Ook ontruimen ze werkplekken, verzorgen ze dataverwijdering van apparatuur en recyclen ze gebruikte hardware. Door de goede samenwerking met topmerken als Brocade, Cisco, Dell/EMC, Extreme, HP, Huawei, Juniper en Ruckus kunnen ze niet alleen iedere organisatie voorzien van de beste apparatuur, maar ook tegen een scherpe prijs. 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Senior Business Development Manager in Amsterdam

Organisaties die luisteren naar hun klanten presteren beter. Onze klant levert de technologie die het mogelijk maakt om dit op eenvoudige wijze met behulp van verschillende onderzoekstechnieken te doen. Door gebruik te maken van het all-in-one software platform is andere onderzoek technologie niet meer nodig. De all-in-one oplossing stelt organisaties in staat om online kwantitatief en kwalitatief onderzoek uit te voeren. Het platform is ontwikkeld door én voor marktonderzoekers en kan worden gebruikt om zelf onderzoek te doen. 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Recruiter bij SalesSupply

SalesSupply groeit! Daarom zoeken we een nieuwe sales recruiter met minimaal 2 jaar sales ervaring en een gezonde portie lef. Heb jij interesse in een recruitment job met uitzicht op zee? Lees dan verder. SalesSupply is een Haags recruitmentbureau gespecialiseerd in werving & selectie en detachering van B2B salesprofessionals. Dankzij onze 100% focus op salesfuncties en grondige werving & selectie vinden wij de sales professionals die passen bij onze klanten. Van accountmanagers tot commercieel directeur. We werken niet alleen voor MKB-bedrijven in de zakelijke dienstverlening maar ook voor mooie grote wereldwijde merken. Onze passie, gedrevenheid en ambitie zijn de reden waarom we vaak de wedstrijd winnen. We zijn op zoek naar een sales recruiter die mee kan bouwen aan ons succes en mee wil groeien in de organisatie. 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Business Developer MKB

Onze klant is een internationale uitzendorganisatie met vestigingen in Nederland, Polen en Hongarije. Ze zijn gespecialiseerd in het uitzenden van arbeidsmigranten uit Midden- en Oost-Europa in de sectoren logistiek, productie, food en techniek. Ondanks dat het hier een grotere internationale organisatie betreft zit er een familiebedrijf in het DNA. Ze vinden respectvol met elkaar omgaan belangrijk en investeren in de ontwikkeling van de medewerkers.

 

Lees verder →

New vacancy: Business Development Manager Germany

Our client is a global automation software provider and six-time winner of the Microsoft Partner of the Year award. The company provides advanced, web-enabled visualization, analytics, and mobile software solutions for any energy, manufacturing, industrial or building automation application. Their software solutions deliver real-time visibility into all levels of the operation, from the plant floor to engineering to executive management, helping companies and organizations become more productive, agile and profitable.

Lees verder →

Artikel in Weekblad Elsevier

Deze week in Elsevier een mooi artikel over SalesSupply. Een interview over alleskunners die goed zijn in niks. We geloven in 100% focus. Daarnaast: 'verkopen is een vak!' Onder het motto: ‘een goede verkoper herkent een goede verkoper’. Wij kunnen door de verhalen en mooie termen van ervaren sales professionals heen prikken. Daarom hebben we allemaal een sales achtergrond. Lees het hele artikel hieronder: 

 

Lees verder →

Beschikbaar: key accountmanager

Ervaren sales professionals lastig te vinden? Wij hebben ze! Zoals deze ervaren key account manager met 11 jaar succesvolle sales ervaring. Hij heeft het profiel en track record van een new business hunter. Daarnaast meeerdere jaren ervaring met key accounts, zowel wat betreft relatiebeheer als new business. Komt uit de branche van online marketing en software. Interesse om kennis te maken? Neem contact met ons op via: 070-2210671. 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Account Manager research software

Organisaties die luisteren naar hun klanten presteren beter. Onze klant levert de technologie die het mogelijk maakt om dit op eenvoudige wijze met behulp van verschillende onderzoekstechnieken te doen. Door gebruik te maken van het all-in-one software platform is andere onderzoekstechnologie niet meer nodig. De all-in-one oplossing stelt organisaties in staat om online kwantitatief en kwalitatief onderzoek uit te voeren. Het platform is ontwikkeld door én voor marktonderzoekers en kan worden gebruikt om zelf onderzoek te doen.

Lees verder →

Beschikbaar: Sales Manager met 12 jaar sales ervaring

Beschikbaar: een ervaren sales manager met 12 jaar sales ervaring in de verkoop van geavanceerde software. Daarnaast ervaring met de verkoop aan key accounts. De sales profesional beschikt over een afgeronde HBO opleiding commerciele economie. Interesse? Neem contact met ons op en zit deze week nog met deze ervaren sales professional aan tafel! Contact openmen kan via: 070 - 22 10 671 of info@salessupply.nl. 

Lees verder →

Fotoshoot nieuwe foto's website

De foto's van het team op de SalesSupply website waren toe aan een opfrisbeurt. Althans dat vonden we zelf. Het zijn van die klusjes die je vaak uitstelt omdat het nu niet direct prioriteit heeft. Maar vandaag was het dan zo ver. Een professionele fotograaf met dito apparatuur was op bezoek bij ons kantoor op Scheveningen. Ja het is OP Scheveningen. Opmerkelijk snel stonden de nieuwe platen erop. Nu afwachten wat het is geworden en natuurlijk snel op de website plaatsen. Bij 'over ons' zullen de nieuwe foto's te zien zijn. Voor nu moeten we genoegen nemen met de 'making of' foto's.

Lees verder →

Executive Sales vacature: Sales manager in Amsterdam

Onze klant is een Zweedse IT-organisatie met ruim 100 medewerkers. Ze helpen hun klanten aan IT’ers door middel van het trainen en leveren van software ontwikkelaars. De ervaren en succesvolle oprichters van het bedrijf hebben gezien hoe het gebrek aan software ontwikkelaars de groei vertraagt van bedrijven die willen groeien. Dit bedrijf heeft als missie om iets aan dat probleem te doen. Het doel is duidelijk: de ontwikkelaars moeten rechtstreeks in een flexibel ontwikkelingsteam kunnen stappen en code kunnen schrijven.

Lees verder →

Executive sales vacature: Business Development Manager Large Accounts

Onze klant is een internationale uitzendorganisatie met vestigingen in Nederland, Polen en Hongarije. Ze zijn gespecialiseerd in het uitzenden van arbeidsmigranten uit Midden- en Oost-Europa in de sectoren logistiek, productie, food en techniek. Ondanks dat het hier een grotere internationale organisatie betreft zit er een familiebedrijf in het DNA. Ze vinden respectvol met elkaar omgaan belangrijk en investeren in de ontwikkeling van de medewerkers. Men wil voor klanten geen leverancier zijn maar een businesspartner.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Accountmanager Binnendienst in Leiden

Onze klant is een goed doel met een heldere missie: schoon drinkwater voor iedereen. Al meer dan 300 horecalocaties in Nederland serveren het gefilterde bronwater (plat en bruisend), direct vanaf de waterleiding. Dat is niet alleen kostenbesparend en duurzaam maar ook heel bijzonder: voor iedere fles die wordt geserveerd zorgt deze organisatie voor 1.000x zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Daarom is dit ‘het beste water voor je gasten, je zaak én de wereld'.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Rep bij een multinational in Antwerpen

Onze klant is een wereldwijd bekend Amerikaans cosmetica bedrijf met producten op het gebied van huidverzorging, parfum, cosmetica en haarverzorging. De cosmetische wereld en wellness maken op dit moment een enorme verandering door. Mensen worden zich steeds bewuster van trends, fashion en uiterlijke verzorging. Zeker in de professionele haarverzorging is men steeds vaker op zoek naar nieuwe trends. Dit wereldwijde merk heeft unieke, innoverende producten met diverse concepten in huis voor de kappersbranche en speelt in op deze trends. Op de Belgiscge markt leveren ze producten rechtstreeks aan kapsalons, key accounts en groothandel.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Commercieel Support Medewerker

Onze klant is dé aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten in Nederland. Carrier- en cloudneutraal. Met 60 medewerkers en 6 datacenters opereren ze in het hart van de metropoolregio Amsterdam, maar ook in snelgroeiende regionale hotspots Groningen, Eindhoven en Rotterdam. Ze helpen ruim 300 klanten bij de digitale transitie waarbij ze zorgen dat de apparatuur, data en applicaties in een optimaal beveiligde omgeving staan. Hierin lopen ze voorop in Nederland. Bovendien ondernemen ze duurzaam én slim, met oog voor de business.

Lees verder →

Mooie verhalenvertellers

Mooie verhalenvertellers. Zo kun je sommige kandidaten voor sales vacatures, die bij ons op bezoek komen, soms wel noemen. Nu weten wij dat ‘storytelling’ in sales een belangrijke trend is. Er zijn zelfs meerdaagse masterclasses storytelling voor sales professionals. Of wat dacht je van een Post-hbo storytelling? Het kan allemaal. Maar als recruiters hebben wij juist de taak om door verhalen en mooie termen van ervaren sales professionals heen te prikken. De vraag waar het eigenlijk om draait: ‘mooi verhaal beste kandidaat, maar kun je ook daadwerkelijk wat?’

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Accountmanager Benelux en Denemarken

Onze klant is een Amerikaanse multinational met 4.000 werknemers in 16 landen en ontwikkelt toonaangevende technische software die wordt gebruikt door ingenieurs en wetenschappers. Het is een geavanceerde programmeeromgeving voor de ontwikkeling van algoritmen, gegevensanalyse, visualisatie en modellen. Voorbeelden van applicatie gebieden zijn: Data Analytics, Deep Learning, Model Based Design, Simulation-Based R&D, Digital Twins en Automatic Software Code Generation. Naast toepassing in industrie gebruiken meer dan 5.000 hogescholen en universiteiten over de hele wereld de software voor onderwijs en onderzoek in een breed scala van disciplines.

Lees verder →

Nieuwe vacature: New Business Sales Executive

Onze klant is een bedrijf dat andere ondernemingen helpt te voldoen aan de Wwft: Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme. Dit doen ze door slimme en makkelijk te gebruiken oplossingen waarmee klanten aan deze wetgeving kunnen voldoen met minimale inspanningen. Ondanks het grote belang van deze wet, is er nog onvoldoende bewustzijn over de Wwft. De overheid verstrekt nog onvoldoende informatie over de wet en de handhaving ervan. Daarom heeft dit bedrijf als doel om ondernemend Nederland bewust te maken van de wet en om bedrijven te helpen om aan de Wwft te voldoen.

Lees verder →

Referentie van een tevreden klant

Tevreden klanten die een mooie referentie schrijven zijn altijd fijn om te krijgen. Zeker als het een klant betreft waar we al meerdere sales professionals hebben weten te plaatsen. In dit geval reeds 4 account managers. Ze dragen allemaal bij aan het positieve resultaat van de organisatie. We verwachten dat we dit jaar zeker nog 1 nieuwe account manager aan de bestaande groep zullen gaan toevoegen bij deze klant. Success delivered zullen we maar zeggen.  

Lees verder →

Google review geplaatste kandidaat

Op de pagina van Google-review verschijnen er regelmatig beoordelingen door kandidaten die SalesSupply geplaatst heeft bij klanten. Onze gemiddelde score van 4,9 sterren is een gemiddelde om trots op te zijn. Bovendien laten de teksten van de beoordelingen zien dat we met onze dienstverlening naar kandidaten toe de zaken goed voor elkaar hebben. Als we de beoordelingen teruglezen zien we woorden als: persoonlijk, efficient en professioneel, regelmatig terugkomen. Mooi natuurlijk, maar dat is voor ons geen reden om niet constant te kijken naar onze processen. Daar waar nodig passen we regelmatig verbeteringen toe. We willen ons Google-review gemiddelde natuurlijk wel hoog houden. 

Lees verder →

Trots op nieuwe service: Executive Sales

Bent u op zoek naar een zwaargewicht voor uw executive sales vacature? En wilt u vertrouwen op een senior sparringpartner die alle kennis en ervaring hiervoor in huis heeft? Met executive sales focussen we bij SalesSupply specifiek op de recruitment voor de zwaardere senior sales posities. We hebben ruime ervaring met executive recruitment en C-level vacatures, zoals CCO’s, sales managers, commercieel directeuren, key accountmanagers, commercieel managers en senior accountmanagers.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Manager bij HR software leverancier

Onze klant is een snelgroeiende leverancier van HR en Payroll software. Ze helpt organisaties door ze pure cloud HR-software te leveren waar gebruikers enthousiast van worden. De software is ontwikkeld op het allernieuwste platform: force.com van Salesforce. Het ondersteunt alle administratieve HR-processen; van aanname tot pensionering of uit-dienst. Daarnaast stimuleert en meet de software de ontwikkeling van medewerkers via de talentmanagement module. Natuurlijk geven verschillende dashboards in een oogopslag inzicht in de organisatie en de medewerkers.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Business Development Manager Benelux

Onze klant is een wereldwijde leverancier van automatiseringssoftware en zesvoudig winnaar van de Microsoft Partner of the Year-prijs. Het bedrijf biedt geavanceerde, visualisatie-, analyse- en mobiele softwareoplossingen voor elke toepassing op het gebied van energie, productie, industriële of gebouwautomatisering. Hun software-oplossingen bieden realtime inzicht in alle niveaus van de operatie, van de fabrieksvloer tot engineering tot het uitvoerend management, en helpen bedrijven en organisaties om productiever, flexibeler en winstgevender te worden. Opgericht in 1986, hebben ze met succes al meer dan 350.000 softwaretoepassingen ingezet in de automobielsector, gebouwautomatisering, overheidsinfrastructuur, industrie, petrochemie, farmacie, hernieuwbare energie en waterindustrie.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Accountmanager in Amsterdam

Onze klant is een succesvol recruitmentbureau binnen de IT, gevestigd in Amsterdam. Ze bestaan ruim 7 jaar en zijn daarbij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor zowel MKB als multinationals zoals ABN AMRO, ING, Belastingdienst, etc. Wat betreft benadering worden ze gedreven door mensen en succes. Ze snappen dat naast de juiste vaardigheden een menselijke match tussen kandidaat en opdrachtgever heel belangrijk is. Daarom zijn ze oprecht geïnteresseerd in de mens achter het CV en de mens achter de opdrachtgever en hun behoeftes.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Senior Business Development Manager

Onze klant is een van de grootste evenementen locaties van Nederland, gelegen in Den Haag. Er vinden zowel (internationale) zakelijke conferenties/congressen/expo’s plaats als publieke evenementen op het gebied van cultuur en entertainment. De afgelopen jaren hebben ze vele congressen gehost, waaronder de grootste top in Nederland; de Nuclear Security Summit (NSS). Hierbij waren 58 wereldleiders aanwezig, waaronder de Amerikaanse president Obama. Ze hebben zich een duidelijk doel gesteld: ze willen de nummer één congreslocatie zijn in Nederland op het gebied van Safety & Security, Service en Education.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Inside Sales bij een multinational in Limburg

Onze klant is sinds haar oprichting meer dan 70 jaar geleden uitgegroeid tot globaal marktleider als het gaat om bouw gerelateerde oplossingen. De multinational heeft wereldwijd meer dan 10.000 mensen in dienst. Ze leveren duurzame en veilige producten voor de bouw en ook voor andere branches / industrieën. De producten die dit bedrijf produceert leveren een bijdrage aan een aantal belangrijke hedendaagse uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, energieverbruik en het verkleinen van de uitstoot van CO2.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Rep

Onze klant is een wereldwijd bekend Amerikaans cosmetica bedrijf met producten op het gebied van huidverzorging, parfum, cosmetica en haarverzorging. De cosmetische wereld en wellness maken op dit moment een enorme verandering door. Mensen worden zich steeds bewuster van trends, fashion en uiterlijke verzorging. Zeker in de professionele haarverzorging is men steeds vaker op zoek naar nieuwe trends. Dit wereldwijde merk heeft unieke, innoverende producten met diverse concepten in huis voor de  kappersbranche en speelt in op deze trends. Op de Nederlandse markt leveren ze producten rechtstreeks aan kapsalons, key accounts en groothandel.

Lees verder →

Nieuwe referenties toegevoegd

Het laatste kwartaal van 2018 was een drukke periode voor SalesSupply. Veel bedrijven klopten aan het einde van het jaar bij ons aan om versterking te zoeken voor het salesteam. Dit leverde weer een aantal succesvolle recruitment trajecten op. Het leuke is dat we zowel multinationals als startups tot onze nieuwe klanten mogen rekenen. Een aantal van onze klanten hebben we gevraagd iets te zeggen over onze samenwerking. In drie of vier zinnen typeren zij hoe ze SalesSupply hebben ervaren. Op onze referentiepagina kunt u het resultaat zien.   

Lees verder →
Referenties

Nieuwe vacature: Sales Accountmanager Belgie

Onze klant is een Amerikaanse multinational met 4.000 werknemers in 16 landen en ontwikkelt toonaangevende technische software die wordt gebruikt door ingenieurs en wetenschappers. Het is een geavanceerde programmeeromgeving voor de ontwikkeling van algoritmen, gegevensanalyse, visualisatie en modellen. Voorbeelden van applicatie gebieden zijn: Data Analytics, Deep Learning, Model Based Design, Simulation-Based R&D, Digital Twins en Automatic Software Code Generation. 

Lees verder →

Recruitment job met uitzicht op zee

Heb jij interesse in een recruitment job met uitzicht op zee? Lees dan verder! SalesSupply is een Haags recruitmentbureau gespecialiseerd in werving & selectie en detachering van B2B salesprofessionals. Dankzij onze 100% focus op salesfuncties en grondige werving & selectie vinden wij de sales professionals die passen bij onze klanten. Van accountmanagers tot commercieel directeur. We werken niet alleen voor MKB-bedrijven in de zakelijke dienstverlening maar ook voor mooie grote wereldwijde merken. Onze passie, gedrevenheid en ambitie zijn de reden waarom we vaak de wedstrijd winnen. We zijn op zoek naar een sales recruiter die mee kan bouwen aan ons succes en  mee wil groeien in de organisatie. 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Accountmanager in Eindhoven

Onze klant is een Amerikaanse multinational met 4.000 werknemers in 16 landen en ontwikkelt toonaangevende technische software die wordt gebruikt door ingenieurs en wetenschappers. Het is een geavanceerde programmeeromgeving voor de ontwikkeling van algoritmen, gegevensanalyse, visualisatie en modellen. Voorbeelden van applicatie gebieden zijn: Data Analytics, Deep Learning, Model Based Design, Simulation-Based R&D, Digital Twins en Automatic Software Code Generation

Lees verder →

Nieuwe vacature: Business Development Manager

Onze klant is een snelgroeiende leverancier van HR en Payroll software. Ze helpt organisaties door ze pure cloud software te leveren waar gebruikers enthousiast van worden. De software is ontwikkeld op het allernieuwste platform: force.com van Salesforce. Het ondersteunt alle administratieve HR-processen, van aanname tot pensionering of uit-dienst. Daarnaast stimuleert en meet de software de ontwikkeling van medewerkers via de talentmanagement module.

Lees verder →

Nieuwe vacature: medior sales consultant

Onze klant is een innovatiebureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en realiseren van innovatie. Ze noemen zichzelf regisseurs van vernieuwing. Daar ligt de passie en expertise. Alles wat zij doen is gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek over vernieuwing, het brein, organisatiepsychologie gecombineerd met praktijkervaring. Het doel is om opdrachtgevers te helpen hun doel te bereiken door mensen in beweging te brengen naar een beter resultaat. Dit doel bereiken zij met resultaatgerichte consultancy diensten en innovatie producten en trainingen.

Lees verder →

2Doc documentaire op NPO 2: Schone Schijn

Vanavond, 12 november om 21:00 uur is de documentaire ‘Schone Schijn’ te zien bij 2Doc op NPO 2. Het is een indringend portret van een ondernemer in het nauw, die naar de buitenwereld toe het toonbeeld van succes lijkt, maar thuis dagelijks kampt met de gevolgen van een grote schuldenlast. Met een kijkje achter de façade wordt het taboe om geen succes te hebben doorbroken. Belangrijk, in een tijd dat we steeds meer als zelfstandig ondernemer op de arbeidsmarkt moeten opereren.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Representative in Tilburg

Onze klant is een internationale uitzendorganisatie met vestigingen in Nederland, Polen en Hongarije. Ze zijn gespecialiseerd in het uitzenden van arbeidsmigranten uit Midden- en Oost-Europa in de sectoren logistiek, productie, food en techniek. Ondanks dat het hier een grotere internationale organisatie betreft zit er een familiebedrijf in het DNA.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Vlaamstalige Lead Developer

Onze klant is ruim 30 jaar geleden opgericht door zes studenten in Delft. Nu is het een internationale onderneming met 1700 collega’s in meer dan 10 landen. Voor meer dan 375.000 organisaties wereldwijd levert het bedrijf daadkrachtige business software die ervoor zorgt dat bedrijven zich voluit kunnen richten op het volgende doel, de volgende uitdaging. Het bedrijf combineert de energie van een startup met de voordelen van een multinational.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Accountmanager

Onze klant is hét videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt. Ze werken elke dag op een innovatieve manier aan het in beeld brengen van tentoonstellingen en collecties van musea in heel Nederland. Het is de plek waar consumenten via video’s hun informatie over tentoonstellingen kunnen vinden. Van het Rijksmuseum en het Van Gogh tot het Marinemuseum en het Louwman Automobiel Museum.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Accountmanager in Weesp

Onze klant met kantoren in Weesp en Rotterdam, is een pionier en wereldwijd marktleider op het gebied van industriële radiobesturingssystemen. De Nederlandse vestiging heeft een indrukwekkende groeispurt ingezet en zoekt verdere versterking van haar sales team om dit nog verder uit te bouwen. 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Accountmanager Randstad

Wil jij je als verkoper inzetten voor een goed doel? Dan zoeken we jou! Onze klant zoekt een salesprofessional om dit goede doel letterlijk op de kaart te zetten bij restaurants, hotels en vergaderlocaties in Nederland. Het idee is even eenvoudig als sterk: met een bronwatersysteem in bruikleen serveren restaurants en hotels ter plaatse gebotteld (bruisend) bronwater en zorgt het goede doel telkens voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees verder →

BNR Nieuwsradio campagne van start

Waarom zou u sales professionals direct in vaste dienst nemen? Probeer ze eerst uit! Dat is de eerste zin van de radiocampagne van SalesSupply op BNR Nieuwsradio. De radiocampagne op BNR is deze week van start gegaan en is twee weken lang te horen. In deze campagne brengen we onze unieke dienst sales detachering onder de aandacht. Flexibiliteit en minder financiele risico's zijn de selling points die worden genoemd. De radiospot is gekoppeld aan de landingpage www.salesdetachering.nl.  

Lees verder →

Nieuwe vacature: Teamlead

Onze klant is ruim 30 jaar geleden opgericht door zes studenten in Delft. Nu is het een internationale onderneming met 1700 collega’s in meer dan 10 landen. Voor meer dan 375.000 organisaties wereldwijd levert het bedrijf daadkrachtige business software die ervoor zorgt dat bedrijven zich voluit kunnen richten op het volgende doel, de volgende uitdaging. 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Lead Developer in Delft

Onze klant is ruim 30 jaar geleden opgericht door zes studenten in Delft. Nu is het een internationale onderneming met 1700 collega’s in meer dan 10 landen. Voor meer dan 375.000 organisaties wereldwijd levert het bedrijf daadkrachtige business software die ervoor zorgt dat bedrijven zich voluit kunnen richten op het volgende doel, de volgende uitdaging. Het bedrijf combineert de energie van een startup met de voordelen van een multinational. 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Medior Sales Consultant in Amsterdam

Onze klant is een gespecialiseerd consultancy bureau dat de beste software bedrijven van Nederland helpt opschalen met vast personeel. In tegenstelling tot veel van hun concurrenten zijn ze erg inhoudelijk, genieten diep respect binnen hun markt en passen consultative selling toe. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij op board niveau binnen zitten bij de meest gerespecteerde Nederlandse tech-bedrijven. 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Consultant

Onze klant is dé kennispartner op het gebied van het begroten en beheersen van (miljoenen)projecten in diverse complexe technische branches. Door het aanbieden van zowel gespecialiseerde software als consultancy zijn ze wereldwijd uniek en doen ze zaken met 's werelds grootste en meest vooraanstaande technische bedrijven zoals Shell, Boskalis, Alliander, DSM, Heineken, etc. 

Lees verder →

Nieuwe vacature: accountmanager Rotterdam

Onze klant is een jong Rotterdams bedrijf gespecialiseerd in klantgerichtheid. Zij verrichten sinds 2004 metingen en onderzoeken op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving voor organisaties in verschillende branches. Alle metingen zijn maatwerk. De resultaten van de onderzoeken dienen als een positieve coachingstool voor management en directie om de betreffende medewerkers en daarmee de organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving.

Lees verder →

Interview in P.zine: alleskunners zijn goed in niks

In de lente editie van P.zine deze keer een interview van mede-oprichter van SalesSupply: Leon Spek. In het interview praat hij openhartig over zijn keerpunt in zijn carriere als ondernemer, maar ook over alleskunners die goed zijn in niks en vooral ook over 'relaxt ondernemen'. Bestaat dat? Ja dat bestaat! Een gezonde groeiambitie is goed maar niet ten koste van alles. Ook vertelt hij waarom het salesvak uitstekende kansen biedt voor detachering. Sales detachering dus. Detachering is gebruikelijk binnen finance, IT en techniek. Maar dat geldt niet bij sales professionals. En dat is vreemd volgens hem: juist sales professionals zijn goed meetbaar. Het hele interview lezen? Kijk dan hier: PDF P.zine Interview  

Lees verder →

Nieuwe vacatures bij internationale software ontwikkelaar

Onze klant is 25 jaar actief op het gebied van het automatiseren van processen. Waar men in het verleden sprak van procesautomatisering praten we tegenwoordig steeds vaker over het robotiseren van processen. Robotisering van processen is een zeer sterk groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders in dit vakgebied. 

Lees verder →

Welkom Pieter!

Vandaag start Pieter Friso bij SalesSupply. Met ruim 10 jaar B2B saleservaring, recruitmentervaring en met zijn gulle lach is hij een welkome aanvulling binnen onze organisatie. 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Manager Inside Sales in Delft

Onze klant is ruim 30 jaar geleden opgericht door zes studenten in Delft. Nu is het een internationale onderneming met 1700 collega’s in meer dan 10 landen. Voor meer dan 375.000 organisaties wereldwijd levert het bedrijf daadkrachtige business software die ervoor zorgt dat bedrijven zich voluit kunnen richten op het volgende doel, de volgende uitdaging. 

Lees verder →

BNR radiocampagne van start

Waarom zou u sales professionals direct in vaste dienst nemen? Probeer ze eerst uit! Dat is de eerste zin van de nieuwe radiocampagna van SalesSupply op BNR. De radiocampagne op BNR is deze week van start gegaan. In deze campagne brengen we onze unieke dienst sales detachering onder de aandacht. Flexibiliteit en minder financiele risico's zijn de selling points die worden genoemd. De radiospot is gekoppeld aan de landingpage www.salesdetachering.nl.  

Lees verder →

Nieuwe vacatures bij internationaal bedrijf in Amsterdam

Onze klant is een bedrijf dat het beste van twee werelden gebruikt om zakelijke leiders te helpen bij het vinden van de best mogelijke partners voor hun projecten. Het is hun missie om invloedrijke zakenmensen op één plek te verzamelen tijdens een bijeenkomst en hen te laten praten over hun gemeenschappelijke interesses om zo nieuwe zakelijke relaties aan te gaan. Het bedrijf heeft vestigingen in 13 landen, variërend van Zweden tot Singapore. De internationale teams organiseren jaarlijks meer dan 130 bijeenkomsten voor C-level managers en solution providers. 

Lees verder →

Nieuwe vacatures bij Amsterdams media bedrijf

Onze klant is een media bedrijf dat zich bezig houdt met content marketing op de zakelijke markt. Iedere maand brengen ze in eigen beheer meerdere themabijlagen en een magazine uit bij diverse kranten en magazines, waaronder de Volkskrant, Trouw, Elsevier weekblad, MT en Arts & Auto. Met de publicaties bieden ze klanten de kans om hun kennis te delen en zich te profileren door de innovatieve manier van branded content. 

Lees verder →

Sales Recruitment: Hoe herken je de juiste sales professional?

Hoe herken je de juiste sales professional? Dit is misschien wel de moeilijkste vraag in de wereld van sales recruitment. Ga je af op het CV? De opleiding? De presentatie tijdens het eerste gesprek? Of een combinatie van factoren? Wij geloven dat je in ieder geval zelf jarenlang een sales professional moet zijn geweest om goed te zijn in sales recruitment. Onder het motto: ‘een goede verkoper herkent een goede verkoper’.

Lees verder →

Nieuwe vacature: junior accountmanager in Den Haag

Onze klant is een ICT-leverancier in Den Haag voor de grootzakelijk eindgebruikers met meer dan 500 geautomatiseerde werkplekken. De werkwijze is uniek en direct: ze onderhandelen rechtstreeks en onafhankelijk met de grote ICT-fabrikanten. Daardoor zijn ze 20% voordeliger dan de ICT-leveranciers in de markt, aangezien ze schakels van distributeur en reseller overslaan in de distributieketen. 

Lees verder →

New vacancy: sales manager at American multinational

Our client manufactures, markets and sells a range of beauty and personal care products. Our client is known worldwide for its iconic brands built over several decades. In order to expand dramatically the current position in the Dutch market, we are looking for a Sales Manager for The Netherlands who manages all Sales Representatives and the financial budgets. 

Lees verder →

SalesSupply en Made Blue op de Horecava

2018 is het jaar van Made Blue en SalesSupply. Op 1 januari zijn Mark en Camillo namelijk in dienst getreden bij Made Blue. En in 2017 waren dat de accountmanagers Antoon en Nick. Vier echte salesprofessionals met ervaring met de verkoop aan horeca bedrijven. SalesSupply steunt het streven van Made Blue om ontwikkelingslanden te zegenen met schoon drinkwater. Deze week staan onze vrienden op de Horecava. Wij zijn langs gegaan om ze een hart onder de riem te steken en om de sfeer tijdens dit geweldige evenement te proeven.

Lees verder →

Trots

2018 is nog maar een paar dagen oud. De oliebollenkraam is verdwenen en de kersttruien zijn ritueel verbrand tijdens het vreugdevuur. Het is een tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Een jaar waar we trots op zijn.

 

Lees verder →

Sint bij SalesSupply

Sint is in Scheveningen en is op bezoek geweest bij SalesSupply. Ons hele kantoor staat vol met lekkers. Chocoladeletters, pepernoten en marsepein, er past niets meer bij! Maandag verstuurt Piet al het lekkers naar al onze klanten en kandidaten. Dus wees alert en houd je schoentje in de gaten.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Accountmanager in Amsterdam

Onze klant is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Het is een snel groeiende startup in Amsterdam met ongeveer 15 ambitieuze professionals en een hoop ambitie! Zij meten telefonische respons van online en offline marketingactiviteiten en geven zo inzicht in alle telefonische conversies per verkeersbron.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Representative Amsterdam

Onze klant is een wereldwijd bekend Amerikaans cosmetica bedrijf met producten op het gebied van huidverzorging, parfum, cosmetica en haarverzorging. Om de huidige positie in de markt uit te bouwen zijn wij voor dit bedrijf op zoek naar een sales representative voor de regio Groot Amsterdam met ervaring binnen de cosmetische branche en een passie voor new business.

Lees verder →

Sales voor startups

We worden bij SalesSupply de laatste tijd opvallend vaak gebeld of gemaild door startups. Veelal zijn dat tech en fintech startups die zijn ontstaan vanuit een universiteit of een grote multinational. Ze hebben allemaal dezelfde uitdaging. Na maandenlang ontwikkelen hebben ze een slimme oplossing gebouwd waarmee ze verwachten een bepaalde behoefte bij hun doelgroep te kunnen invullen. Of zelfs de markt denken te gaan ‘disrupten’. De ondernemers erachter zijn wild enthousiast en hebben vaak ook al de eerste contacten kunnen leggen. Maar dan. Dan blijkt sales toch lastiger dan gedacht.

Lees verder →
Succes salessupply

SalesSupply succes verhalen deel 1: Vincent van Zanten

Geboren en getogen in het Haagse blijf ik natuurlijk altijd een zwak houden voor mijn stad achter de duinen. Hoeveel ik ook heb genoten van het runnen van een kantoor in het bruisende Amsterdam; het verbleekt bij ons huidige plekje in Scheveningen met prachtig uitzicht op die oneindig imposante golven.

Lees verder →

New vacancy: sales specialist in Amsterdam

Our client is a leading Internet Payment Service Provider (IPSP) and is specialized in online credit card payment processing for high-risk websites. They provide online payment solutions to over 50.000 online businesses. Because they handle money they adhere to the highest compliance standards and are licensed by the Dutch Central Bank. Also they are an accredited Payment Facilitator by MasterCard and Visa.

Lees verder →

Nieuwe vacatures bij internationale organisatie in Amsterdam

Onze klant is een internationale organisatie met ruim 150 medewerkers op drie locaties: Londen, Amsterdam en New Dehli. Ze helpen hun klanten aan IT’ers door middel van het bouwen van digitale teams. De doelgroep zijn hightech, high-growth organisaties die behoefte hebben aan IT’ers. Dit kunnen startups zijn, maar ook corporates die grote projecten hebben. Het bedrijf heeft 6 unieke diensten ontwikkeld die klanten op strategisch niveau ondersteunen bij het opschalen van de IT-workforce.

Lees verder →

De 9 meest gestelde vragen aan saleskandidaten tijdens een sollicitatie

Iedereen weet dat het erg belangrijk is om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Je leest de website van het bedrijf, maakt je cv actueel en bereidt een goed verhaal voor. Maar welke vragen je precies kan verwachten blijft altijd spannend.

Iedere maand stuurt SalesSupply tientallen saleskandidaten ter sollicitatie naar diverse opdrachtgevers. Erna evalueren we met zowel kandidaten als opdrachtgevers hoe de gesprekken zijn verlopen. SalesSupply heeft daarom onderzocht wat het afgelopen jaar de meest gestelde vragen waren tijdens het sollicitatiegesprek aan onze saleskandidaten. De top 9 zetten wij voor je op een rij.

Lees verder →

New vacancy: inside sales rep

Our client was founded 25 years ago with a mission to help organizations achieve ‘the robotic enterprise’ by eliminating costs, risks and wasted time associated with manual tasks in the back office. Robotic process automation (RPA) enables organizations to effectively automate tasks, streamline processes, increase employee productivity, and ultimately deliver satisfying customer experiences. You will be solely responsible for opening doors within the UK & Nordics region and making a great first impression on prospective customers. 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Accountmanager Voorburg

Onze klant is als totaaloplosser voor de schoonmaakbranche al bijna 40 jaar actief als toeleverancier voor de professionele reinigingsmarkt. Tot de klantenkring behoren niet alleen schoonmaakbedrijven, maar ook zorginstellingen, scholen, horeca, fitness centra, kinderdagverblijven en industrie. Om de huidige positie in de markt verder uit te bouwen zijn wij voor dit bedrijf op zoek naar een accountmanager met ervaring binnen de branche.

Lees verder →

Nieuwe vacature: accountmanager sportbedrijf

Onze klant is een internationaal sportbedrijf dat al bijna 60 jaar bestaat. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen wereldwijd fietsen, wintersport, motorsport en hardloop producten. Het merk wil in Nederland verder groeien. Dit houdt in dat het dealernetwerk sterk moet worden uitgebreid. Daarom zijn we op zoek naar een accountmanager met minimaal 5 jaar sales ervaring die een succesvol trackrecord heeft binnen retail en weet hoe een dealernetwerk uit te bouwen. 

Lees verder →

SalesSupply, succes in Scheveningen

SalesSupply groeit. We zien dat de economie aan het herstellen is en bedrijven op zoek gaan naar ambitieuze sales professionals. Het aantal kandidaten dat bij SalesSupply over de vloer komt neemt wekelijks toe. Deze commerciële talenten kunnen vanaf vandaag genieten van onze nieuwe kunstwerken. De oude schilderijtjes zijn verdwenen en Scheveningen straalt aan de muur. Een nieuwe dag breekt aan in Scheveningen, een nieuwe dag breekt aan bij SalesSupply.

Lees verder →

Nieuwe vacature: account manager werving & selectie Amsterdam

Voor een intermediair die bemiddelt in carrières binnen de bouw en industrie zijn we op zoek naar een ambitieuze accountmanager. Het bedrijf focust zich met name op hoger geschoolde technici en begeleiden hen naar een vaste baan bij opdrachtgevers. Het bedrijf heeft negen vestigingen verspreid over heel Nederland en is daarnaast ook in België actief.

Lees verder →

Nieuwe vacature: sales executive

Onze klant is 25 jaar actief op het gebied van het automatiseren van processen. Waar men in het verleden sprak van procesautomatisering praten we tegenwoordig steeds vaker over het robotiseren van processen. Robotisering van processen is een zeer sterk groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders in dit vakgebied. Voor deze senior sales rol zijn we op zoek naar een sales professional met minimaal 5 jaar software sales ervaring op corporate niveau.

Lees verder →

Nieuwe vacature: inside sales medewerker

Onze klant is marktleider in Europa op het gebied van water- en koffieoplossingen. Water en koffie zijn in Europa niet meer weg te denken van de tafel en dus ook op het werk. Onze klant voorziet in deze behoefte en biedt naast waterkoelsystemen, koffieapparaten en de benodigde ingrediënten, ook een breed assortiment aan internationaal gebotteld water. Gedreven en klantvriendelijke medewerkers zorgen voor een uitstekende service. 80 Procent van de werknemers heeft dagelijks direct contact met de klant. Voor de salesafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte Inside Sales Medewerker met passie voor het sales vak. Klik hier voor de gehele vacaturetekst.

Lees verder →

Nieuwe vacature: account manager media

Onze klant is een innovatief mediabedrijf, gevestigd in het leukste kantorenpand van Den Bosch: De Gruyterfabriek. Het jonge en hechte team bestaat uit dertien professionals die samen werken aan zes toonaangevende merken. Ze faciliteren kennisuitwisseling binnen vaknetwerken in de bouw, ruimtelijke ontwikkeling en energiesector. Vakbladen, bijeenkomsten en (online) community’s vormen samen de multimediale mix waarmee ze leden en partners langdurig weten te binden. Voor deze klant zoeken we een account manager die ervaring heeft met de doelgroep bouw en woningbouwcoöperaties.

Lees verder →

Accountmanager Goed Doel

Wil jij je als verkoper inzetten voor een goed doel? Dan zoeken we jou! Onze klant zoekt een salesprofessional om dit goede doel letterlijk op de kaart te zetten bij restaurants in Nederland. Het idee is even eenvoudig als sterk: voor iedere fles gefilterd, gekoeld en bruisend (gecarboniseerd) kraanwater die op tafel komt, zorgt het goede doel voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees verder →

Volg ons op