Nieuwe vacature: Business Development Manager

Deze digitale scale-up leidt de nieuwe generatie online marketeers op en koppelt ze vervolgens aan het bedrijfsleven. Hiermee bieden ze de ideale werkervaringsplek voor jong talent en maken ze schaars digitaal talent toegankelijk en betaalbaar voor het bedrijfsleven. Op dit moment werken zo’n 30 online marketeers, contentmarketeers en SEO/SEA-specialisten, inhouse bij opdrachtgevers als Amazon, Bosch/Siemens, O’Neill en PostNL.

Lees verder

Een log recruitmentproces kost je de perfecte kandidaat

In de huidige arbeidsmarkt is snelheid belangrijker dan ooit. Goede kandidaten zitten niet meer alleen bij jou aan tafel. Er liggen vrijwel altijd twee tot drie kapers op de kust met wie zij óók in gesprek zijn. Eerder schreven we al dat je daarom écht de rode loper moet uitrollen Dit betekent niet alleen dat je goede arbeidsvoorwaarden biedt, maar ook dat je snel reageert.

Lees verder

Nieuwe vacature: Sales Support Manager

Onze klant is een accountancy- en adviesorganisatie welke met hoogwaardig advies- en accountancy diensten ondernemers uit het midden, en grootbedrijf ondersteunt bij het ondernemen en besturen van organisaties. Vanuit acht Nederlandse vestigingen ondersteunen 700+ professionals klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en financiële adviesvraagstukken.

Lees verder

Nieuwe vacature: Business Consultant

Onze klant is het grootste online retail platform van ons land. Ze groeien jaarlijks gemiddeld 15% in omzet. Ze automatiseren de hele retail keten volledig omnichannel. Van point of sale, zelfscan kassa’s en loyalty programma’s, tot supply chain en herbevoorrading. Van e-commerce en ordermanagement tot business intelligence. Circa 100 gepassioneerde collega’s zijn iedere dag bezig om bedrijfskritische processen met de cloud software voor meer dan 35.000 gebruikers te optimaliseren.

Lees verder

Nieuwe vacature: Account Manager

Onze klant is een online specialist in verhalen vertellen. Binnen 15 jaar is het een goed lopend bedrijf geworden met meer dan 200 opdrachtgevers en staan ze in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland. Ruim 80 vakmensen maken niet alleen waanzinnige content, ze zetten het ook op de meest intelligente manier in. Voor A-merken tot grote overheidsinstanties: ze helpen organisaties bij het organiseren, beheren, maken, migreren en optimaliseren van online content.

Lees verder

Buiten de hokjes wacht soms de perfecte kandidaat

Inflatie, de oorlog in Oekraïne, de onzekere woningmarkt, het groeiende personeelstekort: de maatschappij is in rap tempo aan het veranderen. Dat heeft een flinke impact op recruitment. De tijd waarin de kandidaten zich aandienden bij de vleet is voorbij. Bij SalesSupply merken we dit ook. De vijver van werkzoekenden droogt op. En daarom moet je nu vissen in een meer van talentvolle kandidaten die tevreden zijn bij hun huidige werkgever, maar die ook niet geheel wars zijn van een nieuwe uitdaging — míts je ze een aantrekkelijk aanbod doet waaruit blijkt dat ze er echt op vooruitgaan. Je bent overigens niet de enige die dat doet. Andere bedrijven willen het schaarse talent dat er nu is namelijk óók werven.

 

Lees verder

Nieuwe vacature: Marketing & Communicatie Manager Benelux

Onze klant is de grootste beursgenoteerde brand - en aansprakelijkheidsverzekeraar ter wereld. Met vestigingen in 54 landen bieden ze vele soorten verzekeringen aan een diverse groep zakelijke en particuliere klanten. In de Benelux hebben ze kantoren in Rotterdam, Hoofddorp, Brussel en Antwerpen. Ze bieden eigendoms-, financiële, cyber-, ongevallen- en ziektekostenverzekeringen, evenals multinationale en risico technische diensten. Ze zijn een intermediair bedrijf dat nauw samenwerkt met makelaarspartners.

Lees verder
Success Delivered

Volg ons op