Nieuwe vacature: Account Manager in Amsterdam

Onze klant is een scale-up in het ontwikkelen en leveren van een all-in-one oplossing voor kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Als SaaS bedrijf zijn ze volop in groei en dat voel je. Naast dat onze klant in Nederland organisaties helpt met het doen van onderzoek, doen ze dat inmiddels ook volop buiten Nederland. Hun succes? Hun missie en mensen.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Teamleider Inkoop

Onze klant de afgelopen 90 jaar uitgegroeid tot een technische dienstverlener van formaat, met vijf gespecialiseerde en eigenzinnige bedrijven. Het is een familiebedrijf waarbij inmiddels de derde generatie van de familie samenwerkt met ruim 300 vakmensen. Kenmerken van de organisatie zijn de innovatiedrift, groeimogelijkheden en klantgerichtheid. De kracht zit in de mensen die er werken. Zo werkt dat bij een dienstverlener.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Business Unit Manager

Binnen een groep gespecialiseerde technische bedrijven zal begin 2022 een nieuwe business unit haar deuren openen. De groep is de afgelopen jaren sterk gegroeid en is een technische dienstverlener van formaat. De verschillende bedrijven houden zich bezig met alle soorten technische dienstverlening. Ondanks dat het hier gaat om een grotere organisatie die bestaat uit verschillende business units is het bedrijf een echt familiebedrijf. De nieuwe business unit gaat zich specialiseren in de installatie en onderhoud van beveiligingssystemen voor bedrijven.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Business Manager in Utrecht

De HSE-consultants van onze klant zijn interim vakmensen die breed inzetbaar op het gebied van veiligheid. De consultants maken analyses op het gebied van veiligheid, adviseren het management hierover en beoordelen en verbeteren bestaande plannen en procedures. De professionals verdiepen zich graag in veiligheidsvraagstukken (Health, Safety & Environment) van ondernemingen in de industriële sector.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Business Manager

De consultants van onze klant hebben een passie voor leren. Ze maken zich sterk voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Dagelijks zijn zo'n 80 consultants aan het werk bij opdrachtgevers, verspreid over het hele land. Onze klant vult de vraagstukken op detacheringsbasis in. De consultants werken voor mooie, grote organisaties. Ook werken ze in tal van functies: van L&D-adviseur en learning specialist tot hoofd Opleidingen.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Business Development Manager Benelux

Onze klant is de grootste beursgenoteerde brand - en aansprakelijkheidsverzekeraar ter wereld. Met vestigingen in 54 landen bieden ze vele soorten verzekeringen aan een diverse groep zakelijke en particuliere klanten. De afdeling waar er een vacature is ontstaan houdt zich onder meer bezig met het aanbieden van consumentenverzekeringen via partners.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Account Manager in Eindhoven

Nergens in Nederland is zoveel kennis en ervaring op het gebied van inkoop en contractmanagement
te vinden! Onze klant bestaat dit jaar 100 jaar en ze hebben momenteel vijf vestigingen: Amsterdam,
Assen, Den Haag, Eindhoven en Zwolle. Hier werken meer dan 120 medewerkers zich dagelijks vol
enthousiasme inzetten voor opdrachtgevers. De organisatie heeft zich ontwikkeld tot marktleider in
de wereld van inkoopadvies.

Lees verder →

New vacancy: Inside Sales

Our client is a NL-headquartered developer of world-class content and information management systems, specializing in proven solutions for regulated industries. It is a data and documents cloud workspace in a single interconnected platform. Established in 2002, 8 of the top 10 global life sciences companies now rely on their Intelligent Content Services platform.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Senior Business Development Manager, Amsterdam

Onze klant levert de technologie die het mogelijk maakt om dit op eenvoudige wijze met behulp van verschillende onderzoekstechnieken te doen. Door gebruik te maken van het all-in-one software platform is andere onderzoek technologie niet meer nodig. De all-in-one oplossing stelt organisaties in staat om online kwantitatief en kwalitatief onderzoek uit te voeren. Het platform is ontwikkeld door én voor marktonderzoekers en kan worden gebruikt om zelf onderzoek te doen.

Lees verder →

Volg ons op