Nieuwe vacature: Sales Manager in Rotterdam

Onze klant is het grootste kennisnetwerk in Europa voor executives, directors en managers. Zij organiseren vertrouwelijke sessies met gelijkgestemden en daarnaast ook events en workshops. Met meer dan 14.000 deelnemers in 14 landen bieden ze ook een internationale community voor kennisdeling. De Nederlandse leden bestaan uit leidinggevenden van zowel internationale corporate ondernemingen als ambitieuze bedrijven uit het MKB.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Accountmanager regio Arnhem

Onze klant is sinds 2002 gespecialiseerd in de werving & selectie en detachering van buitenlandse (EU) medisch professionals voor ziekenhuizen, zorginstellingen, arbodiensten en tandartspraktijken in Nederland en België. Zij geloven dat ze kunnen helpen bij het oplossen van de tekorten in de gezondheidszorg. Tegelijkertijd maken ze graag dromen waar door het realiseren van een nieuw leven voor de kandidaat.

Lees verder →

Nieuwe website foto's live

SalesSupply heeft alvast voorgesorteerd op een nieuw jaar met nieuwe ronden en nieuwe kansen. Kasteel de Wittenburg in Wassenaar vormde het toneel van een uitgebreide fotosessie. Fotograaf Pascale van Reijn regisseerde de sessie met vaste hand en wist het team van SalesSupply op de gevoelige plaat vast te leggen. De bedoeling was om de senioriteit, kennis en kunde van het team weer te geven zonder daarbij de dynamiek en gedrevenheid van de recruiters uit het oog te verliezen. Daarin is ze zeker geslaagd vinden wij. Maar oordeel zelf aangezien alle foto's op de website van SalesSupply zijn vervangen: https://www.salessupply.nl/ 

Lees verder →

Starten met social recruiting: 5 praktische tips

Onlangs schreef ik dat social recruiting het vak van recruiters sterk heeft veranderd. Wie effectief kandidaten wil werven, kan er niet meer omheen. Zet jij social media al in voor wervingsdoeleinden? Zo niet, dan is het hoog tijd om daarmee te beginnen! Maar hoe doe je dat? Ik geef je 5 praktische tips.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Google Cloud Sales Executive

Onze klant is al tien jaar een vertrouwde Google Cloud Premier Partner met ruim 2.300 tevreden klanten in meer dan 20 landen op het gebied van Google Cloud-technologieën. In de Benelux hebben ze een team van 60 FTE, waarvan 14 in Nederland. Ze hebben ruime ervaring met Cloud projecten bij klanten in verschillende branches en segmenten. Als Premier Google Cloud-partner doen ze dit door disruptieve Google Cloud-oplossingen te implementeren en door gebruik te maken van geavanceerde AI & Machine Learning-technologieën.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Consultant Microsoft Dynamics

Onze klant is een jonge maar toonaangevende Microsoft partner met uitgebreide ervaring op het gebied van Microsoft Dynamics ERP en het Microsoft Dynamics 365 Power Platform. Ook zijn ze gespecialiseerd in de realisatie van complexe integraties van verschillende software systemen. Vanuit de vestigingen in Zoetermeer en Nijmegen worden klanten ondersteund met implementatie, beheer en support activiteiten.

Lees verder →

4 redenen waarom je social recruiting nú moet omarmen

Social recruiting: als je effectief kandidaten wilt werven, kán je er eigenlijk niet meer omheen. Bij SalesSupply hebben we deze wervingsvorm dan ook volop omarmd. Tot drie jaar geleden gebruikten wij verschillende cv-databases en vacaturesites om kandidaten te vinden. Anno 2021 zijn we daar volledig mee gestopt. Waarom? Simpel: social recruiting. Als je social media goed inzet, is werving veel efficiënter én goedkoper. Niet alleen LinkedIn, maar ook Twitter, Instagram, Facebook en Google Jobs blijken dé middelen te zijn om snel contact te leggen met geschikte kandidaten.

Nog niet overtuigd van de voordelen? Ik geef je 4 redenen waarom ook jij social recruiting nú moet omarmen!

Lees verder →

Nieuwe Vacature: Manager Program Development

Met een ambitieus team van 30 medewerkers organiseert onze klant al ruim 20 jaar kleinschalige en inhoud gedreven netwerkbijeenkomsten voor bestuurders en het senior management van de top 500 Nederlandse en Belgische bedrijven, de overheid en de zorgsector. Ze zijn daarbij niet alleen een facilitator van sessies, maar vormen ook een verlengstuk om kennis en het netwerk te vergroten. De bijeenkomsten organiseren ze rondom een achttal strategische thema’s zoals business transformatie, innovatie, marketing, energie transitie, future of work en security. Deze bijeenkomsten vinden plaats in een digitaal, live en hybride format.

 

Lees verder →

Nieuwe vacature: Senior Sales Consultant in Rotterdam

Met een ambitieus team van 30 medewerkers organiseert onze klant al ruim 20 jaar kleinschalige en inhoud gedreven netwerkbijeenkomsten voor bestuurders en het senior management van de top 500 Nederlandse en Belgische bedrijven, de overheid en de zorgsector. Ze zijn daarbij niet alleen een facilitator van sessies, maar vormen ook een verlengstuk om kennis en het netwerk te vergroten.

Lees verder →

Nieuwe vacature: Sales Manager in Amsterdam

Onze klant is Europa's bekendste verwarmingsmerk en heeft meer dan 15.000 werknemers. Ze hebben eigen verkoopkantoren in 20 landen en bestaan al meer dan 140 jaar. Deze producent biedt haar klanten energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarmen, koelen en warm water. Uitgangspunt hierbij is installatie- en gebruiksgemak. Daarnaast zijn ze één van ‘s werelds milieuvriendelijkste fabrikanten waarbij duurzaamheid een speerpunt is.

Lees verder →

Volg ons op