Headhunter Amsterdam:
leg je executive search in deskundige, ervaren handen


In een dynamische stad als Amsterdam liggen de managers en directeuren niet voor het oprapen. Het vinden van toptalent dat klaar is om de volgende stap te nemen, is knap lastig. Of je nu opereert in financial services, in de ICT of in de industriële sector, de meeste senior executives zitten momenteel al bij een werkgever. En daar hebben ze het zo slecht nog niet. Als je hen wilt binnenhalen, is het een goed idee om de professionele hulp van senior executive recruiters in te schakelen. Daarom heb je gegoogeld op termen als 'headhunter Amsterdam', 'headhunters Nederland' en 'C-level executive search'.

Wat blijkt? Veel partijen bieden je graag de helpende headhunting-hand. Maar welke headhunter-recruiters beschikken over de zaken die essentieel zijn bij het invullen van een executive-search-opdracht: jarenlange ervaring, diepgaande expertise en een groot netwerk in de hoofdstad?

Senior managers en (non-)executive directors in de hoofdstad: hoe vind je de juiste match?

Amsterdam: stad van start-ups en scale-ups

'Groei' is misschien wel hét sleutelwoord in de Nederlandse hoofdstad. De start-ups en scale-ups schieten als paddenstoelen uit de grond. En vaak groeien ze als kool. Niet zelden worden zij wereldwijd bekende dienstverleners (denk aan de bekende tech- en fintech-labels). Maar onstuimige groei is ook broos. Als organisatie houd je alléén de wind in de zeilen als je sales- en management-teams meegroeien. Snel nieuw executive-talent werven is in deze context vaak een must.

Maar de huidige arbeidsmarkt maakt het je niet makkelijk. Goede managers en directeuren zitten in de regel al bij een werkgever en zijn daarom niet naarstig op zoek naar een nieuwe baan. Executive recruiting kan daarom een slepend en ontmoedigend proces zijn: na het doorspitten van honderden cv's toont het handjevol geselecteerde kandidaten vaak weinig interesse in een overstap. Althans, dat is de ervaring die veel bedrijven hebben.

Hoe los je dat euvel op, zodat je tóch die extra vestiging(en) kunt openen in binnen- óf buitenland? Leg de zoekopdracht in handen van een ervaren executive-search-bureau!

Werving en selectie: heb je senior consultants/recruiters nodig?

Ben jij op zoek naar headhunters omdat je het huidige management- of directieteam wilt uitbreiden? Wil jouw Amsterdamse bedrijf de vleugels uitslaan naar het buitenland en zoek je goede (non-)executive directors die leadership (development) over de grenzen aankunnen? Of heeft je organisatie wortels in een niet-Nederlands land en wil je nu graag de eerste Amsterdamse vestiging openen?

In al deze gevallen spelen snelheid en flexibiliteit een cruciale rol. Als senior recruiters met 20+ jaar ervaring in management én sales begrijpen wij dat als geen ander. Wij helpen je graag bij het uitbreiden óf opbouwen van een management- of directieteam. Daar zetten wij onze diepgaande expertise, onze lokale kennis én ons brede netwerk voor in. Of je nu een CEO, CFO of country manager zoekt, wij helpen je snel en efficiënt.

Wat daarbij onontbeerlijk is? De kunst van het verkopen. Tegenwoordig is recruitment namelijk sales. Je moet een vacature kort en krachtig verkopen, zodat je de interesse van de kandidaat wekt én vasthoudt. Gelukkig beschikken wij over de benodigde sales-skills. En door onze senioriteit zijn wij een gelijkwaardige gesprekspartner voor topkandidaten op dit niveau. Wij hebben zelf jarenlang in soortgelijke posities gewerkt en dat merken zij. Daarom staan senior executives vaak open voor een gesprek met ons, terwijl ze andere recruiters geen kans geven.

Ook een stukje consultancy is cruciaal. Zowel kandidaten als opdrachtgevers hebben tijdens het headhunting-traject vaak behoefte aan advies en coaching. Waar nodig treden wij dus ook op als consultants. Ook dáárvoor zetten we onze ervaring graag in.

De toegevoegde waarde van de juiste headhunter: een efficiënte executive search

Je senioriteit en sales-skills inzetten om kandidaten in Amsterdam te werven: wat houdt dat in de praktijk in? Bij SalesSupply betekent het dat we allereerst de tijd nemen om een vertrouwensband op te bouwen met de geschikte kandidaat. We voeren altijd meerdere gesprekken, want alleen zo leer je elkaar echt kennen. Daarbij nemen we de tijd om te achterhalen waarom iemand eventueel een overstap wil maken. Want er zijn weinig senior managers of C-level executives die dit meteen delen.

Wanneer we de kandidaat hebben leren kennen én geschikt achten voor de functie (zowel qua vaardigheden als persoonlijkheid), pitchen we jouw vacature en bedrijf.

Waar dit allemaal toe leidt? In één woord: succes! Wij bieden namelijk de garantie dat we binnen 3 weken een geschikte kandidaat voor je vinden.

Snelheid geboden: eerst interim management óf werken met een accuraat recruitment agency?

Misschien heb je een complexe executive-search-opdracht en weinig tijd. Je zoekt bijvoorbeeld een executive die ook expertise bezit op het gebied van finance (of financial services), ICT, consultancy, techniek of de publieke sector. En graag binnen een maand. Wellicht denk je dat het te veel tijd kost om een geschikte kandidaat te vinden die dit op de lange termijn moet doen. Want duurt het reguliere recruitment-proces dat hierbij komt kijken niet erg lang? Moet je niet uitwijken naar een interim-management-noodoplossing?

Niet als je de headhunting-opdracht aan SalesSupply toevertrouwt! Wij combineren kwaliteit, efficiëntie en snelheid. Door onze achtergrond in acquisitie en sales handelen we altijd snel en accuraat. Dat moet ook wel in de huidige markt, want wie kandidaten een week laat wachten, is hen meestal kwijt — zij verliezen interesse en een concurrent kaapt hen meer dan eens weg.

Dus wil je vast personeel werven met de snelheid waarmee anderen interim talent vinden? Klop dan bij ons aan!

Headhunter Amsterdam: binnen 3 weken een geschikte kandidaat vinden?

Wij gaan graag met je aan de slag. Neem gerust contact op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen. Of om direct de zoektocht naar jouw nieuwe senior manager of directielid te starten!

Success Delivered

Volg ons op