Headhunters Nederland:
realiseer een effectieve executive search met ervaren recruiters

Een senior-executive-positie invullen is tegenwoordig vaak een monstertaak. Wil je dit zelf doen, dan kost het veel tijd en moeite. En dan nóg boek je lang niet altijd succes. Om de nodige hulp te vinden, ben je het wereldwijde web maar eens opgegaan. Je voerde termen als 'headhunters Nederland', 'executive search', 'executive-search-bureaus' en misschien zelfs 'management-consulting-organisaties' in. Daar kwamen flink wat resultaten uit: veel partijen beweren je de headhunting-taak uit handen te kunnen nemen. Maar welk executive-search-bureau heeft écht senior headhunter-recruiters die snel en efficiënt een geschikte kandidaat voor je kunnen vinden?

Van senior management tot (non-)executive directors: hoe werf je toptalent?

Een goede executive search begint met een korte, bondige vacatureomschrijving. Kandidaten op senior management- en directieniveau zitten niet te wachten op lange lappen tekst. Details hoef je meestal niet te benoemen. Arbeidsvoorwaarden mét alle secundaire elementen wel. Senior executives verwachten transparantie en eerlijkheid. In hun werk praten ze regelmatig over budgetten. Geld is geen gevoelig onderwerp, dus zij verwachten dat je namen en rugnummers noemt. Ook willen zij duidelijkheid over het aantal FTE's en landen waarvoor ze verantwoordelijk zijn, de omzet die dat vertegenwoordigt en degenen aan wie ze uiteindelijk rapporteren.

Maar met een goede vacaturetekst alléén kom je niet ver. Toptalent is schaars: de meeste senior executives zitten momenteel prima op hun plek bij een werkgever. Als je zelf een vacature uitzet, kost het je vaak vele uren om honderden cv's te doorploegen. Uiteindelijk komt daar een handvol potentiële kandidaten uit. En die moet je op de juiste manier benaderen om hun aandacht vast te houden, zodat ze niet binnen no-time weg zijn (en jouw inspanningen tevergeefs zijn geweest). Hoe pak je dat aan?

Daarvoor dien je de kunst van het verkopen te beheersen. Headhunting heeft namelijk weinig meer met hr te maken. Het is sales geworden. Wil je de perfecte kandidaat bewegen tot een overstap, dan moet je je vacature uitstekend pitchen en verkopen. En razendsnel, want kandidaten hebben meer te doen. Als je de pitch verknalt, zijn en blijven ze weg. Maar bezit je de juiste sales-skills om het headhunting-traject tot een succesvol einde te brengen? Of kan je zo'n opdracht liever uitbesteden aan ervaren executive recruiters?

Vooruitstrevend executive-search-bureau met headhunter-specialisatie: werk met senior recruiters

Ervaring, expertise en sales-skills

Meer dan 20 jaar ervaring in management en sales, diepgaande recruitment-expertise en uitstekende verkoopvaardigheden: daarover beschikken de senior recruiters van SalesSupply. Wij communiceren op hetzelfde niveau als onze doelgroep: kandidaten op management- en directieniveau. Want wij hebben zelf in soortgelijke posities gewerkt.

Onze sales-skills zetten we in tijdens het gehele headhunting-traject. Dit betekent dat we niet alleen jouw vacature en bedrijf aan de kandidaat 'verkopen'. We bouwen éérst een vertrouwensband op, zodat we kunnen achterhalen waarom iemand eventueel wil overstappen. Dat gooit de gemiddelde senior manager of directeur immers niet direct op tafel!

Door transparant van mens tot mens te communiceren, leiden wij kandidaten stap voor stap door het proces heen. Waar zij anderen geen blik waardig keuren, treden ze met ons in gesprek. Want wij spreken dezelfde taal. Daarnaast treden wij op als senior consultants waar nodig. Soms heeft een kandidaat namelijk behoefte aan advies of coaching. Overigens kunnen opdrachtgevers óók op onze begeleiding rekenen!

Regionaal én landelijk actief

Door onze uitgebreide ervaring en senioriteit hebben wij in het segment 'executive-search-opdrachten' inmiddels een breed netwerk door heel Nederland opgebouwd. In iedere regio hebben we succesvol recruitment-opdrachten vervuld. Wij zijn bekend met de speciale kenmerken per regio. En we kennen veel mensen op persoonlijke titel. Dat levert ons én onze opdrachtgevers veel tijdwinst op.

Wil je hier meer over weten? Klik op de stad waar jij een senior-management- of directievacature wilt invullen:

Daarnaast kijken we ook over de grenzen: we hebben voor bedrijven in meerdere landen binnen Europa succes geboekt. Misschien wel nóg belangrijker: er is bijna geen branche in de zakelijke markt die we niet kennen. Wil je bijvoorbeeld functies op directieniveau vervullen in de ICT- of consultancy-sector? Of zoek je marketing-executive-recruitment? Bij SalesSupply ben je aan het juiste adres!

Interim-management-bureau of executive-search-bureaus?

Wil jij snel resource-management- of supply-chain-gerelateerde functies vervullen? Moet nieuw talent binnen een maand aan de slag in general-management of investment-management-posities? Soms is snelheid geboden bij het vinden van een manager of directeur. Daarom ben je misschien op zoek naar een interim management-bureau, gespecialiseerd in jouw branche. Interim solutions zie je als noodoplossingen waar je nu even niet onderuit komt, omdat je verwacht dat het werven van een vaste kracht te veel tijd kost. Maar ís dat echt zo?

Niet als je met ons in zee gaat! Wij combineren kwaliteit met snelheid, zodat executive recruiting duurzame resultaten oplevert. Door onze achtergrond in sales en acquisitie handelen wij snel en accuraat. Dat móet ook in de huidige markt — doe je dit niet, dan verliezen kandidaten interesse en ben je ze meestal kwijt aan de concurrent.

Wil je vast personeel vinden met de snelheid waarmee de meesten interimmers werven? Dan moet je bij SalesSupply zijn. Wij vinden binnen 3 weken een geschikte kandidaat voor je. Gegarandeerd.

Headhunters Nederland: vertrouw jij je executive search toe aan ervaren recruiters?

Zoek je een headhunter-bureau dat jouw vacature snel en effectief aan de juiste kandidaat pitcht? Ga je graag een samenwerking aan waarin resultaten én goede communicatie centraal staan? En werk je graag met een senior recruiter die waar nodig óók als consultant optreedt?

Onze ervaren recruiters beschikken over de benodigde expertise en sales-skills. Wij werven het talent dat je zoekt en begeleiden je van a tot z. Zo helpen we je de ambities van je bedrijf te realiseren.

Meer informatie nodig?

Success Delivered

Volg ons op