SaaS sales-recruiter met ervaring gezocht?
Onze seniors vinden binnen 3 weken een geschikte kandidaat


Software as a service — kort gezegd, SaaS — is een booming business. Daarom wil jij je team verrijken met een SaaS sales-talent. Een sales-director, business-development-manager of accountmanager die op het snijvlak van verkoop en software opereert. Iemand die niet alleen jouw complexe dienst, maar ook je bedrijfscultuur begrijpt. Dat is geen makkelijke taak. Zéker niet in deze markt. Daarom ben je het wereldwijde web op gegaan om termen in te voeren als 'SaaS sales-recruiter', 'ICT-sales-recruitment', 'werving en selectie sales' en 'SaaS sales-professionals gezocht'.

De werving- en selectie-bureaus vlogen je om de oren. Veel partijen zeggen de juiste kandidaat voor je te kunnen vinden. Maar welk sales-recruitment-bureau biedt recruiters die alle volgende eigenschappen bezitten?

  • 20+ jaar sales-, management- en recruitment-ervaring;
  • De sales-skills om jouw vacature aan de kandidaat te verkopen;
  • Veel ervaring met het werven van sales-talent voor SaaS-companies.

In één woord: SalesSupply!

Neem contact met ons op

SaaS sales-professionals vinden: eerste hulp bij sales-recruitment

'SaaS sales-recruiting' is bijna een vak apart te noemen. Want als SaaS-bedrijf met een complexe dienst en groeiambities zoek je nogal wat: een sales-expert van het hoogste kaliber die een gesprekspartner voor alle soorten klanten is en (lauw)warme leads vakkundig omzet naar kansrijke prospects. Het liefst wil je dat een kandidaat ook bewezen succesvol is in het aanjagen van new business. En kennis van consultative selling is eigenlijk onmisbaar.

Om er nog een schepje bovenop te doen: je nieuwe SaaS sales-talent moet ook proactief en resultaatgericht zijn én een netwerk binnen jouw sector hebben.

Dat is een waslijst van eisen. Maar de vraag is natuurlijk waar je zulk talent vindt. Momenteel zitten goede SaaS sales-professionals over het algemeen prima op hun plek bij een werkgever. Dus hoe beweeg je ze tot een overstap? Een eerste kennismaking inplannen met een passende kandidaat is vaak al ongelooflijk moeilijk.

Dáár komen ervaren SaaS sales-recruiters om de hoek kijken. In het huidige landschap, waar jouw concurrenten óók naarstig sales-talent proberen binnen te halen, is 'eerste hulp bij sales-recruitment' een must!

SaaS sales-vacatures invullen? Da's sales, géén human resources

Recruitment in de traditionele zin bestaat niet meer. Het is tegenwoordig geen taak meer voor human resources. Waarom niet? Omdat recruitment sales is geworden. Je moet een enorm aantrekkelijk aanbod doen en dit op de juiste manier pitchen.

Als je je vacature en bedrijf niet in no-time aan kandidaten verkoopt met een steengoede pitch, haken zij simpelweg af. En het uitrollen van de rode loper is een must: je moet constant snel reageren om het momentum vast te houden. En afspraken dien je altijd na te komen. (Onze directeur Leon gaf op Frankwatching 5 tips om de samenwerking tussen hr en recruiters te verbeteren.)


Onze doorgewinterde SaaS sales-recruiters nemen je deze taken uit handen! Wij treden op als recruiters en consultants. Richting jou als opdrachtgever, maar ook richting de kandidaat. Wij begeleiden jullie beiden door het gehele proces. Dit betekent dat we ook advies en coaching bieden waar nodig. En als we een stapje extra moeten doen om jouw doelen te behalen, dan is dat geen probleem. Kan een kandidaat bijvoorbeeld alleen een afspraak inplannen op donderdagavond of zondagmiddag? Dan doen we dat.

Boek succes met SaaS sales-recruiters: 'We've got you covered!'

Een sales-recruitment-bureau is niet hetzelfde als een regulier werving- en selectiebureau. Je hebt specialisatie, ervaring en sales-skills nodig. Maar weet je wat er op de cv's van de recruiters zelf staat?

Waarschijnlijk wil je voorkomen dat het invullen van jouw vacature (een van) hun eerste opdracht(en) is. Als je een medior of senior SaaS sales-talent zoekt, heb je recruiters met diepgaande kennis nodig. Wij bezitten die. Onze succesformule: senioriteit + sales-skills = de juiste kandidaat aandragen binnen 3 weken. Gegarandeerd!

De verbindende schakel: dezelfde taal

Benieuwd naar de reden achter ons succes? SaaS sales-professionals met jarenlange ervaring willen persoonlijk én op een bepaald niveau met recruiters communiceren. Wij hebben elk in sales- en managementposities gewerkt. Ons trackrecord in het bedrijfsleven liegt er niet om. Met 20+ jaar ervaring kunnen wij de interesse van de juiste kandidaten wekken. Zij beschouwen ons als gelijken. Want wij spreken dezelfde taal als zij. En we doorgronden hun doelstellingen en ambities.

Dicht bij huis óf in verre uithoeken: werven doen we overal

Wil je dat kandidaten binnen een bepaalde straal van je bedrijf wonen? Of mag jouw nieuwe sales-expert van heinde en verre komen? Voor ons maakt het geen verschil. Onze opdrachtgevers opereren binnen én over de grenzen. Meer weten? Klik op de stad waar jij SaaS sales-professionals zoekt:

De ICT-sales-recruitment-klus snel klaren met een senior SaaS sales-recruiter?

Wij beschikken over het netwerk, de senioriteit én de sales-vaardigheden die nodig zijn om jouw vacature goed in te vullen. Daar komt bij dat we snel en accuraat handelen. Wat zoek je nog meer in een SaaS sales-recruiter?

Laten we jouw mogelijkheden eens bespreken. Ben je benieuwd naar hoe een samenwerking met ons eruitziet? Of wil je direct met SalesSupply aan de slag?

Neem contact met ons op

Success Delivered

Volg ons op