Sales-recruiters met 20+ jaar ervaring:
vul je sales-vacatures snel en efficiënt in


Sales-vacatures invullen: in de huidige markt is het een lastige taak. En tóch zoek jij geschikte sales-managers, sales-directors, commercieel directeuren of sales-consultants. Want jouw bedrijf moet groeien. Om snel en efficiënt nieuw sales-talent te vinden, schakel je het liefst sales-recruiters met de nodige ervaring in. Maar waar vind je het sales-recruitment-bureau dat op effectieve wijze een geschikte kandidaat voor je vindt?

De werving- en selectie-bureaus bieden zich in bosjes aan. Bijna iedereen roept voor élke sales-vacature de juiste sales-professionals te kunnen vinden. Maar wie heeft daadwerkelijk de expertise, de ervaring, de vaardigheden én het netwerk om jou te kunnen helpen?

Neem contact met ons op

Sales-managers of andere sales-professionals werven: onmogelijk in deze markt?

Werving en selectie zijn niet makkelijk. Zeker niet wanneer je een sales-director, commercieel directeur of andere sales-professional op directie-niveau zoekt die flink wat ervaring en competenties heeft. De ideale kandidaat moet moeiteloos met alle lagen binnen je bedrijf communiceren, (lauw)warme leads omzetten naar ijzersterke prospects en succesvolle sales-trajecten op zijn of haar naam hebben (het aanjagen van new business is immers cruciaal!).

Ook wil je dat de nieuwste aanwinst voor je salesteam een netwerk binnen jouw sector heeft. Resultaatgerichtheid, proactiviteit en ambitie zijn bovendien essentiële eigenschappen. En als je een complexe dienst verkoopt, is het tevens belangrijk dat kandidaten de kunst van consultative selling beheersen.

Als je zo'n expert al vindt, is deze momenteel hoogstwaarschijnlijk al — naar redelijke tevredenheid — werkzaam bij een bedrijf. Hoe beweeg je iemand dán tot een overstap? De harde waarheid van de hedendaagse markt is dat het vaak niet eens lukt om een eerste kennismaking in te plannen. Tenzij je de huidige arbeidsmarkt-realiteit accepteert. Héél kort samengevat: 'Recruitment = sales.'

Dus of je nu 'recruitment sales-manager', 'recruitment account-manager', 'headhunter sales' of simpelweg 'sales recruitment' hebt gegoogeld, één ding staat vast: je hebt deskundige, ervaren sales-recruiters nodig.

Recruitment is sales: óns vak, dus!

Oké, terug naar dat statement: 'Recruitment = sales.' Waarom is dat eigenlijk zo?

Tegenwoordig moet je je vacature én je bedrijf dusdanig verkopen dat de kandidaat besluit om bij jou een nieuwe uitdaging aan te gaan. En dat moet je razendsnel doen (lees: binnen enkele minuten). Welkom, elevator pitch! Want als je lang van stof bent, haakt je drukbezette kandidaat (die aanvankelijk meestal slechts mild geïnteresseerd is) af.

Als ervaren sales-recruiters snappen wij dat je je in een kandidatenmarkt begeeft. En we weten wat er nodig is om sales-vacatures voor kleine én grote organisaties in te vullen. Daarom kunnen we als geen ander een geschikte kandidaat vinden en jouw vacature overtuigend pitchen!

Recept voor succes: senioriteit + sales-skills + focus

Senioriteit

Iedereen mag zich in principe 'recruiter' noemen. Het is geen beschermd beroep. Wat het doorsnee recruitment-bureau dus doet, is kersvers afgestudeerde mensen het stempel ‘recruiter’ opdrukken en in het diepe gooien. Harde targets? Die krijgen ze volop mee. En natuurlijk moet iedereen het vak ééns leren. Maar wil jij een proefkonijn zijn in je zoektocht naar een medior of senior sales-professional?

Liever niet, waarschijnlijk. Zeker bij zwaardere sales-functies is het zaak dat geschikte kandidaten op hún niveau met sales-recruiters kunnen communiceren. Onze senior recruiters kunnen dat. Want wij hebben elk 20+ jaar ervaring in sales en management. Omdat we zelf in dergelijke functies gewerkt hebben, spreken we dezelfde taal als jouw ideale kandidaat. Die vindt in ons een goede gesprekspartner en neemt ons daarom serieus.


Sales-skills

De ene recruiter is de andere niet. Sales-recruitment is een vak apart, zéker wanneer je werft voor sales-vacatures op hoger niveau. Daarvoor heb je expertise omtrent recruitment, sales én management nodig. En natuurlijk is uitgebreide mensenkennis ook onontbeerlijk. Alleen als je sales-recruiter al die eigenschappen bezit, voorkom je een slepend wervingsproces vanwege het ontbreken van kandidaten die aansluiten bij jouw wensen — een proces dat bedrijven in uiteenlopende branches hoofdbrekens bezorgt. Want ongeacht de sector waarin je opereert, je zal het krappe arbeidsmarktprobleem vroeg of laat voelen.

Onze ervaren, hoogopgeleide recruiters doorgronden complexe vacatures én kandidaten in het hogere segment. En wanneer we de juiste kandidaten gevonden hebben, laten wij hen niet door onze vingers glippen. We pitchen effectief en schakelen snel. Op basis van onze sales-skills doen we jou dan ook een keiharde belofte: binnen 3 weken vinden we gegarandeerd een geschikte kandidaat voor je.

Focus

Een alleskunner is ons sales-recruitment-bureau niet. Want als je onder dat label valt, ben je per definitie nergens een expert in en kan je dus alleen generieke functies invullen. Daar gaan wij niet voor. Onze sales-recruiters zetten graag hun tanden in sales-vacatures waarvoor diepgaande kennis en ervaring nodig is.

Heb je een sales-vacature op management-niveau in te vullen? Doen we graag voor je. Zoek je effectieve ICT-sales-recruitment of een SaaS sales-recruiter omdat je een sales-expert met ICT-kennis wilt aannemen? Met dat bijltje hebben wij al vele malen gehakt. Geen vacature is ons te moeilijk. Wij hebben elk meer dan 2 decennia sales-ervaring, dus we vinden voor iedere openstaande functie een geschikte sales-professional!

Werving- en selectie-bureau met professionele aanpak: werk met jouw 'eigen' sales-recruiter

Het beste van twee werelden

Ga je in zee met SalesSupply? Dan heb je één vast aanspreekpunt: jouw 'eigen' senior recruiter die zich volledig op jouw vacature stort. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales en management én houdt zich dag in, dag uit bezig met recruitment voor soortgelijke functies. Kort gezegd, je krijgt het beste van twee werelden.

Ervaren sales-professionals: flexibele recruiters en consultants in één

Nóg een gouden combinatie: bij SalesSupply krijg je een recruiter die ook als consultant optreedt. Naar jou als opdrachtgever, maar ook naar kandidaten. De meeste mensen hebben namelijk weleens begeleiding nodig. En die bieden wij gedurende het hele recruitment-proces. We adviseren en coachen wanneer dat nodig is. Moeten we eens een stapje extra doen om jouw doelen te realiseren, dan is dat geen probleem. Als een kandidaat bijvoorbeeld alleen met ons kan afspreken op een avond of weekenddag, dan doen we dat.

Regio-onafhankelijke werving

Zoek je een kandidaat over de grenzen? Of juist in een specifieke stad in Nederland? Voor ons maakt het geen verschil. Onze opdrachtgevers opereren in uiteenlopende landen en regio's. Meer weten? Klik op de stad waar jij een sales-expert zoekt:

Afspraak is (uiteraard) afspraak

Wij komen onze afspraken na, communiceren direct en snel, zijn integer, betrachten discretie en houden je goed op de hoogte van het proces. Maar eigenlijk vinden we dit zó vanzelfsprekend dat we er niet te veel tekst aan willen besteden. Die elementen horen bij een goede, soepele samenwerking!

Werken met een sales-recruitment-bureau dat jouw bedrijf én perfecte kandidaat begrijpt?

Wij doorgronden je wensen en vinden binnen 3 weken een geschikte kandidaat voor jouw sales-vacature die óók bij je bedrijfscultuur past.

Wil je eens verkennen hoe een samenwerking met ons eruitziet? Of ga je graag direct samen aan de slag?

Neem contact met ons op

Success Delivered

Volg ons op