Samenwerken
met SalesSupply:
wat houdt dat in?

Hulp nodig bij het werven van de kandidaat die écht bij jou past?

Wij komen binnen 3 weken met de perfecte kandidaat. Gegarandeerd! Dat is geen streven, maar een keiharde belofte.

Hoe wij weten dat deze kandidaten perfect bij jou passen? Bij SalesSupply gaan we niet over één nacht ijs. Kandidaten doorlopen bij ons een grondige selectieprocedure. Wij spreken ze eerst telefonisch en nodigen ze vervolgens uit voor een persoonlijk gesprek van 1,5 uur. Het verslag daarvan delen we met je. Daarin leggen we in heldere taal uit waarom deze persoon geschikt is voor de baan.

Tussentijds houden we je op de hoogte. Elke vrijdag vertellen we je waar we staan in het proces en wat er voor de volgende week op het programma staat. Hebben we flink geworven maar nog geen goede kandidaten op de shortlist staan? Dan bespreken we hoe we dit euvel kunnen oplossen. In zulke gevallen doen we bijvoorbeeld een voorstel om de vacature aantrekkelijker te maken. Voor elk probleem bestaat een oplossing!

Daarnaast geven we je vanuit onze commerciële achtergrond advies rondom het recruitmentproces. Zodat jij de kandidaten die wij aan je voorstellen, ook daadwerkelijk kunt binnenhalen. Wij weten immers wat zij belangrijk vinden, aangezien we ze al uitgebreid hebben gesproken. Als je met ons werkt, coachen we je op dit gebied. Zo maximaliseer je de kans dat de juiste kandidaat uiteindelijk bij jou komt werken.

Sales recruiting

Ben je op zoek naar een nieuwe salesmanager, senior business development manager of andere salesprofessional? In het huidige landschap zijn dergelijke functies zeer lastig in te vullen. Als je de perfecte verkoopexpert wilt werven, is het belangrijker dan ooit om je vacature én bedrijf uitstekend te pitchen. Daarvoor moet je jarenlang een steengoede salesprofessional zijn geweest. Onze recruiters hebben een flinke dosis saleservaring. Deze zetten wij graag in om de juiste kandidaat voor jou te vinden!

Lees verder

Executive search

Zoek je een nieuwe directeur, manager of andere executive? En wil je graag gas geven om die functie goed in te vullen? SalesSupply is dé partner in jouw zoektocht. Onze ervaren senior recruiters hebben jarenlange ervaring als manager en/of directielid. Wij kunnen uitstekend de dialoog aangaan met executive kandidaten omdat we hun taal spreken. Bovendien hebben we de commerciële achtergrond om jouw vacature in te vullen. Een gouden combinatie als je de perfecte executive kandidaat wilt werven.

Lees verder
Success Delivered

Volg ons op