Sales Recruitment

Sales Recruitment

Ben je op zoek naar een nieuwe salesmanager, senior business development manager of andere salesprofessional? In het huidige landschap zijn dergelijke functies moeilijk in te vullen. Wil je de perfecte verkoopexpert werven, dan moet je je vacature én bedrijf uitstekend pitchen. Wat daarvoor nodig is? Een ervaren, steengoede salesprofessional. Onze recruiters zetten hun 20+ jaar ervaring graag in om de juiste kandidaat voor jou te vinden!

Lees verder
Executive Search

Executive Search

Zoek je een nieuwe directeur, manager of C-level executive? Wil je die functie goed invullen, maar ook gas geven? SalesSupply is dé partner in jouw zoektocht. Onze senior recruiters hebben zelf jarenlang gewerkt als managers en directieleden. Wij spreken dezelfde taal als de executive kandidaten die jij zoekt. Bovendien hebben we de sales-skills die nodig zijn om jouw vacature aan hen te verkopen. Een gouden combinatie als je de perfecte executive kandidaat wilt werven.

Lees verder
Interim Management

Interim Management

Soms heb je als organisatie voor een bepaalde periode extra leidinggevende kracht en bijzondere competenties nodig. Voor het tijdelijk invullen van managementposities beschikken we over veel ervaring en een groot netwerk van interim managers. Zo weet je zeker dat je een geschikte leider in huis haalt die past in iedere organisatie. Effectief leiderschap maakt organisaties weerbaar. 

Lees verder
Success Delivered

Volg ons op