Sales-recruitment Rotterdam:
vind de juiste kandidaat met een gespecialiseerd recruitment-bureau


Het is tijd voor uitbreiding. Daarom zoek jij een sales-director, een account-executive of andere sales-professionals in Rotterdam die jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw nieuwe sales-expert moet ambitieus en proactief zijn én een trackrecord hebben in het aanjagen van new business. Maar waar vind je zulk talent? Jouw eerste stop: Google. Je hebt termen als 'sales-recruitment Rotterdam', 'recruitment-consultant' en 'corporate recruiter' ingevoerd.

Daar kwam een behoorlijke stortvloed aan resultaten uit. Veel partijen willen je aan de beste sales-professional helpen. Ze beweren allemaal succesvol te zijn en marktontwikkelingen nauwgezet te volgen. De vraag is: welk sales-recruitment-bureau biedt écht toegevoegde waarde, zowel qua invulling van sales-vacatures als qua communicatie (met jou én de kandidaat)?

Een sales-director en andere sales-professionals in Rotterdam werven: waar begin je?

De arbeidsmarkt is in de afgelopen jaren flink veranderd. Kleine én grote organisaties worstelen ermee, vooral wanneer zij sales-talent zoeken dat al wat meters binnen het vakgebied heeft gemaakt.

Talent vinden is al een hele klus. Je moet honderden cv's doorkammen om een handjevol kandidaten te selecteren die passen bij de functie, maar ook bij je bedrijfscultuur. Heb je je selectie eenmaal gemaakt, dan moet dat talent jou leren kennen.

Maar hoe kom je in contact met de sales-professionals die jouw bedrijf daadwerkelijk kunnen helpen groeien? Zij zijn vaak al werkzaam bij een bedrijf en staan daarom niet te springen om een nieuw avontuur.

Het is dan ook extra belangrijk dat je een zeer aantrekkelijk aanbod hebt en dit op de juiste manier presenteert. Kandidaten van nu verwachten dat je de rode loper uitrolt.

Dáár komt effectieve sales-recruitment om de hoek kijken. Ervaren sales-recruiters pitchen je vacature én bedrijf goed en schakelen snel. Ze zijn een onmisbare schakel in de werving- en selectie-keten. Tenminste, als je kiest voor het juiste sales-recruitment-bureau. Waar vind je dat?

Het beste van twee werelden: recruitment-consultants die óók sales-experts zijn

Wil je een salesmanager, accountmanager, sales-consultant of andere sales-professional in Rotterdam recruiten? SalesSupply helpt je efficiënt en snel met sales-recruitment.

Wat ons uniek maakt? Een combinatie van senioriteit, sales-skills en een breed netwerk in Rotterdam (én daarbuiten). Onze sales-recruiters, die ieder hebben gewerkt in sales en management, zetten hun ruime ervaring (20+ jaar) in om binnen drie weken gegarandeerd een geschikte kandidaat voor de functie aan te dragen. (Lees onze referenties!)

Moeten we daarvoor een stapje extra doen? Is het bijvoorbeeld nodig dat we een gesprek met een kandidaat inplannen in het weekend of in de avond? Heb jij als opdrachtgever wat extra begeleiding nodig? Of moeten we de kandidaat aan de hand meenemen door het (sollicitatie)proces? Wij doen wat nodig is om de samenwerking succesvol te maken en concrete resultaten te boeken.

Gespecialiseerde sales-consultants, accountmanagers of sales-experts werven? Dat doe je met een netwerk én expertise

Ben je actief in de ICT-sector? Verkoop je bijvoorbeeld een cloudoplossing of SaaS-software? Waarschijnlijk zoek je dan een SaaS sales-recruiter of een ICT-recruitment-bureau in Rotterdam. Want jij wilt werken met sales-recruiters die jouw branche écht begrijpen, zodat ze de juiste kandidaat voor je kunnen vinden: een slimme sales-expert die jouw business doorgrondt én ambities heeft om deze te laten groeien. Wij hebben de benodigde sales-skills en ervaring om zulke kandidaten te werven.

Opereer je in een andere branche en wil je een medior of senior sales-vacature invullen die diepgaande saleskennis vereist? Verkoop je bijvoorbeeld een complexe dienst en zijn consultative-selling-vaardigheden daarom een must? Laat jouw sales-recruitment dan gerust aan ons over. Dit is namelijk ons specialisatiegebied! Lees de pagina's 'recruitment account-manager' en 'recruitment sales-manager' voor meer informatie. Of neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Op zoek naar geschikte kandidaten? Succesvolle sales-werving start bij SalesSupply

Zoek je sales-professionals in Rotterdam? En wil je werken met een gespecialiseerd sales-recruitment-bureau dat uitstekende communicatie en resultaatgerichtheid vooropstelt? Onze sales-recruiters zetten hun sales-skills en ruime ervaring graag in om de geschikte kandidaat voor je te vinden. Zodat jij de ambities van je bedrijf kunt waarmaken.

Wil je meer weten over onze sales-recruitment-aanpak? Of ga je graag direct aan de slag met effectieve werving voor het invullen van jouw vacature(s)?

Neem contact met ons op

Success Delivered

Volg ons op