Headhunter Utrecht:
vind snel jouw nieuwe C-level executive of manager met senior recruiters


Heeft jouw bedrijf in Utrecht een nieuwe senior manager of C-level executive nodig? Dan start je de zoektocht naar toptalent. Maar al snel blijkt dat dit niet voor het oprapen ligt. Over het algemeen hebben goede managers en directeuren momenteel al een baan. En daar zitten zij best op hun plek. Weet ze dan maar eens tot een overstap te bewegen. Omdat je wel wat hulp kunt gebruiken, heb je gegoogeld op termen als 'headhunter Utrecht', 'headhunters Nederland', 'C-level executive search' en 'werving en selectie directiefuncties'.

En de headhunters vliegen je om de oren. Ze struikelen bijna over de beloftes die ze je doen. Dat maakt het voor jou lastig om te bepalen wie vacatures nu écht efficiënt invult. Want welk executive-search-bureau voegt de daad bij het woord en helpt jou snel aan de juiste kandidaat?

Hoe werf je geschikte kandidaten op C-level?

Utrecht: de stad waar bedrijven én talenten zich blijven ontwikkelen

Door zijn centrale ligging is Utrecht een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. Veel zakelijke dienstverleners hebben hun hoofdkantoor hier gevestigd. De gespecialiseerde bedrijvengidsen puilen uit van partijen die actief zijn op het gebied van consultancy, personeel en werven, detachering en software. Wanneer dergelijke bedrijven op zoek gaan naar een nieuw management- of directielid, zoeken zij vaak méér dan een expert in leidinggeven. Hun nieuwe manager of C-level executive moet ook specifieke kennis van hun vakgebied hebben. Ze willen het alom geliefde, maar moeilijk te vinden schaap met vijf poten vinden. Maar vaak is dat in geen velden of wegen te bekennen. En áls je zo'n toptalent eindelijk op het spoor bent, hoe zorg je dan dat hij of zij de sprong naar jouw bedrijf waagt?

Recruitment van de juiste persoon: werken met een ervaren werving- en selectiebureau

In de huidige arbeidsmarkt is er flink wat speurwerk en overtuigingskracht nodig om een vacature in te vullen. Zéker als het om headhunting gaat. Bij het selecteren van geschikte kandidaten merk je gauw dat zij niet op de bank zitten te wachten totdat jij ze benadert. Het kost flink wat moeite om überhaupt in gesprek te raken met mensen die qua vaardigheden én karakter bij de functie passen. Als dit je al lukt, is het cruciaal om de vacature vervolgens in no-time te pitchen.

"Pitchen?" vraag je nu misschien. "Die term hoort toch thuis in sales — en niet in recruitment?"

En dat is nu het hele eieren eten: recruitment is sales geworden.

Headhunter Utrecht: welke partij kan jouw executive-search-opdracht écht onder handen nemen?

De kracht van senioriteit en sales-skills

De sleutel tot headhunting-succes? Senioriteit en diepgaande sales-skills. Al onze headhunter-recruiters hebben zelf 20+ jaar ervaring in management- én sales-functies.  We spreken dezelfde taal als de kandidaat en kunnen communiceren op hetzelfde niveau. Wij pakken executive recruiting daarom zeer gedegen aan. Zo voeren we altijd meerdere gesprekken met een kandidaat om deze goed te leren kennen. Alleen dan kunnen we immers inschatten of iemand bij de functie én de bedrijfscultuur past.

Daarnaast gaan de sales-skills van onze executive recruiters verder dan het houden van een sterke pitch. Een vacature 'verkopen' begint met goed luisteren. De gemiddelde senior manager of directeur deelt zijn of haar diepste zielenroerselen niet direct. Het kost tijd om te ontdekken waarom een kandidaat niet 100 procent gelukkig is in een huidige functie. Daarom bouwen wij eerst een vertrouwensband op. We treden op als een gelijkwaardige gesprekspartner en doen ons huiswerk. Hierdoor kunnen we aan de kandidaat laten zien dat wij zijn of haar situatie begrijpen. Hebben we de interesse van de betreffende persoon gewekt, dan pitchen we de vacature kort en bondig. Daarvoor zetten we onze uitgebreide verkoopkennis- en vaardigheden in!

Werving en selectie van top-level-professionals in (én buiten) de regio Utrecht

Door de jaren heen hebben wij niet alleen in de diepte, maar ook in de geografische breedte veel ervaring opgedaan. Inmiddels hebben we in iedere regio van het land — inclusief Utrecht — succesvol recruitment-opdrachten vervuld (kijk ook eens naar onze pagina's 'headhunter Amsterdam' en 'headhunter Rotterdam'). Ook buiten de grenzen vullen wij vacatures in. Dit betekent dat ons netwerk ver reikt. En dat we de speciale kenmerken van ieder gebied heel goed kennen. Dit levert ons én onze opdrachtgevers aanzienlijke tijdwinst op.

En misschien nog belangrijker: er is bijna geen branche in de zakelijke markt die wij niet kennen. Het executive-search-domein waarbinnen wij opereren varieert van ICT en techniek tot consultancy, werving en zakelijke dienstverlening. Heb je een senior manager of directeur nodig die expert is binnen een bepaald vakgebied, dan vinden wij die voor je. (Of je nu op zoek bent naar headhunting met ICT-focus of naar marketing-executive-recruitment!)

Headhunter Utrecht: binnen 3 weken de juiste kandidaat vinden?

Voeg jij je graag bij onze almaar groeiende groep opdrachtgevers die gegarandeerd binnen 3 weken een geschikte kandidaat voorgesteld krijgen? Je bent van harte welkom bij SalesSupply.

Als je meer wilt weten over onze werkwijze of graag eens bespreekt wat we voor elkaar kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Success Delivered

Volg ons op