Sales-recruitment Amsterdam:
vul vacatures snel in met ervaren sales-recruiters

Je wilt een sales-functie in Amsterdam invullen. Een dynamische stad, dus je zoekt een dynamische kandidaat. Een sales-professional die snel schakelt, relatiebeheer aankan én bewezen succesvol is in het aanjagen van new business. Daarom heb je de term 'sales recruitment Amsterdam' ingevoerd in Google. En daar kwam een golf van partijen uit die aanbieden om je te helpen. Maar waar vind je het sales recruitment bureau dat jou écht kan helpen om snel de salesmanager, accountmanager of andere sales-professional te vinden die jij zoekt?

Sales-werving in de hoofdstad: zoeken naar een speld in een hooiberg?

Het invullen van sales-vacatures is niet makkelijk. In de huidige markt zijn goede kandidaten over het algemeen al werkzaam bij een werkgever. Zeker in onze hoofdstad zitten zij best op hun plek. En daarom staan ze niet te springen om de overstap naar een ander bedrijf te maken.

Dit maakt sales-recruitment er niet makkelijker op. Eerst moet je de kandidaten selecteren die bij de functie én binnen jouw bedrijfscultuur passen. Dat is al een monstertaak op zich, want proactieve, resultaatgerichte sales-experts (het liefst met een netwerk binnen jouw sector) liggen niet voor het oprapen. En áls je die sales-professionals eenmaal gevonden hebt, dan begint het sales-recruitment-proces eigenlijk pas echt.

Nu zijn werving en selectie nooit 'lekenwerk' geweest, maar zeker nú moet je met een héél aantrekkelijk aanbod komen om jouw ideale kandidaat zelfs maar een switch te laten overwegen. Oftewel, het is tijd om de rode loper uit te rollen.

Hulp van ervaren sales-recruiters is daarbij broodnodig. Werving en selectie vallen nu namelijk onder het vakgebied van sales: wil je geschikte kandidaten overhalen om bij jou te komen werken, dan moet je je vacature kunnen pitchen.

Kort gezegd, recruitment is sales geworden. Maar welk sales-recruitment-bureau kan jou helpen om snel en efficiënt de geschikte kandidaat te vinden?

Recruitment-bureau met focus op management- en sales-professionals

Wil je succesvolle sales realiseren in je organisatie en zoek je daarom nieuw talent? Of je nu op zoek bent naar business-development-managers, accountmanagers, salesmanagers, sales-consultants of sales-directors, SalesSupply is hét recruitment-bureau voor je.

Wij zetten onze sales-vaardigheden, senioriteit, recruitment-kennis én grote netwerk in om de beste sales-experts voor jouw vacature te vinden. Onze sales-recruiters hebben elk gewerkt in management en sales en zetten hun ruime ervaring nu in voor effectief recruitment. Zo vinden zij de juiste persoon voor jouw vacature. Mét resultaat: binnen drie weken dragen wij gegarandeerd een geschikte kandidaat aan.

Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door onze unieke combinatie van sales-skills en senioriteit! Wij hebben 20+ jaar ervaring en zetten onze eigen sales-expertise in om jou te helpen. Daarbij doen we graag een stapje extra. Is het bijvoorbeeld eens nodig om een kandidaat in het weekend of in de avond te spreken? Dan doen we dat. Hebben jij en de kandidaat wat begeleiding nodig? In dat geval treden we op als consultants.

Zo leiden werving en selectie bij ons sales-recruitment-bureau tot tastbare resultaten (bekijk onze referenties).

Gespecialiseerde functies invullen? Ons sales-recruitment-bureau biedt netwerk + expertise

Ben je op zoek naar een SaaS sales-recruiter of ICT-sales-recruitment in Amsterdam? Wij hebben veel ervaring met het werven van sales-professionals voor bedrijven die SaaS-software verkopen of anderszins actief zijn in de ICT-sector. Daarom begrijpen we als geen ander dat je hiervoor een slimme sales-expert nodig hebt die jouw complexe business kan doorgronden. Daarnaast bezitten we zelf de sales-skills en senioriteit die nodig zijn om zulke kandidaten te vinden én binnen te halen.

Wil je een medior of senior sales-functie binnen een andere specifieke branche invullen, waarvoor diepgaande saleskennis en -ervaring nodig zijn? Bijvoorbeeld omdat je een complexere dienst verkoopt waarbij kennis van consultative selling een must is? Dat is onze specialiteit. Kijk eens op de pagina's 'recruitment sales-manager' en 'recruitment account-manager' voor meer informatie. Of neem meteen contact met ons op om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Sales-recruitment Amsterdam: werk met een betrouwbaar, ervaren bureau!

Zoek je een sales-recruiter die jouw vacature effectief kan pitchen aan de juiste kandidaat? Prefereer je een samenwerking waarin goede communicatie én resultaten centraal staan? En vind je het prettig dat jouw recruiter niet alleen bedreven is in recruiten, maar zo nodig óók optreedt als consultant?

Onze ervaren recruiters beschikken over de senioriteit en sales-skills om je te begeleiden van a tot z. Wij selecteren en werven het talent dat jij zoekt, zodat je de ambities van je bedrijf kunt waarmaken.

Meer weten?

Success Delivered

Volg ons op