Sales-recruitment-bureau:
vind jouw ideale kandidaat met ervaren sales-recruiters

Jij zoekt nieuw sales-talent op medior- of seniorniveau. Of je wilt wat zwaardere management-posities invullen. Maar de wereld van werving en selectie is drastisch veranderd. We bevinden ons vandaag de dag in een kandidatenmarkt: de sales-professionals of executives die je zoekt, zitten niet op de bank te wachten op een baan. Ze zijn volop aan het werk. En daarom hebben zíj het voor het zeggen. Hoe vind je in het huidige landschap de kandidaat die jij zoekt? En, nog belangrijker, hoe haal je die binnen? Met een ervaren sales-recruitment-bureau: SalesSupply. Wij weten hoe je een vacature moet pitchen. Handig, want recruitment is sales geworden. Een vak dat wij vijf dagen per week beoefenen. En dat al 20+ jaar lang. Laat ons dus jouw topvacature pitchen en verkopen aan de juiste kandidaat. Dat doen we binnen drie weken. Gegarandeerd!

Waar vind je de sales-manager of andere sales-professional die écht bij jouw bedrijf past?

Zoek je een sales-expert die jouw bedrijf helpt te groeien? Dan moet je éérst honderden cv's screenen. En als je die tijdrovende klus eindelijk hebt geklaard, is het tijd om je beste 'sales-beentje' voor te zetten. Want recruitment heeft vandaag de dag niets meer met hr te maken. Wil je sales-vacatures en management-posities vullen, dan heb je de juiste sales-skills nodig. Alleen dáármee doe je de kapers die hoogstwaarschijnlijk op de kust liggen, verbleken. En dan kun je succesvol werven.

Laat je dat werk liever over aan een vakkundige sales-recruiter? Bij SalesSupply staan er meerdere senior sales-professionals voor je klaar! Wij hebben elk meer dan 20 jaar ervaring in sales- en management-functies. Daarom kunnen we als geen ander de juiste kandidaat voor je vinden. En aan die persoon pitchen we jouw vacature — met inzet van onze sales-skills.

Generieke recruitment-consultants óf senior recruiters die de taal van jouw kandidaat spreken?

Het gemiddelde recruitment-bureau zal beweren dat het de juiste recruitment-consultants heeft om jouw perfecte match te vinden. Maar ís dat echt zo? Of werken die met junior recruiters die net uit de schoolbanken zijn gerold? Hoe getalenteerd deze ook zijn, ze missen de ervaring en autoriteit om een gesprek aan te gaan met de senior sales-managers, sales-consultants of directeuren die jij wilt laten warmlopen voor jouw vacature.

Software versus mensenkennis

Soms maken zulke sales-recruitment-bureaus ook gebruik van diverse tools om succesvolle sales- en management-werving te realiseren. Daar zouden ze de juiste kandidaten mee binnenhalen.

Een pré? Niet als je het ons vraagt. Van software en assessments moeten wij niets hebben. De sales-expert die jij zoekt, prikt hier namelijk zó doorheen. Wij zijn ervan overtuigd dat een goed sales-recruitment-bureau van mens tot mens werft. Oftewel, op basis van gevoel. En onze ervaren recruiters doorgronden de gemiddelde persoon binnen enkele minuten. Wij weten héél snel of we een geschikte kandidaat voor ons hebben. Zien we een rode vlag, dan vragen we door om de addertjes onder het gras op te sporen. Is iemand een goede match, dan stellen we deze persoon aan je voor.

Op dezelfde golflengte

Hoe we dit allemaal zo vlot doen? Wij hebben zelf ontzettend lang in sales-functies en management-posities gewerkt. Daarom wéten we wat het betekent om met targets te werken, acquisitie te plegen, een sales-meeting in te gaan, je administratie op orde te krijgen als sales-manager of meer dan 10 klanten per week te bezoeken. We begrijpen wat het is om met KPI's en conversiecijfers te werken. Kortom, door onze specialistische kennis — die we in het gehele recruitmentproces inzetten — spreken we de taal van de kandidaat. Daarom neemt die kandidaat ons serieus. En zo maken wij in deze lastige sales-recruitment-markt connecties die zorgen dat jij jouw openstaande sales-functie of management-positie tóch kunt invullen.

Van sales-managers tot hr-directeuren: werk met een deskundig headhunter-bureau

Misschien heb je gegoogeld op 'headhunter sales' of 'sales headhunting' omdat je een nieuwe sales-directeur zoekt. Een mini-les in werving en selectie: eigenlijk ben je dan gewoon op zoek naar sales-recruitment. En dat verzorgen wij.

Maar als je andere directiefuncties wilt invullen, heb je een headhunter-bureau nodig dat een executive search voor je uitvoert. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. SalesSupply is een executive-search-bureau dat de beste kandidaat voor je vindt. Of je nu op zoek bent naar marketing-professionals op managementniveau óf naar je volgende hr-directeur.

Tijd om te pitchen! (Maar kun je dat?)

Het euvel is dat talent enorm schaars en moeilijk te werven is. Nadat je een berg aan profielen hebt doorgeworsteld, moet je een handjevol geschikte kandidaten op de juiste manier benaderen. Het is cruciaal dat je je vacature kort en bondig pitcht. Dat is pure acquisitie: je moet de functie én je bedrijf in no-time verkopen. Dat geldt tegenwoordig voor iedereen — van mkb-bedrijven tot grote corporates. Makkelijk? Niet bepaald!

Succesvol werven doen wij zó

Onze (niet-zo-)geheime formule: senioriteit + sales-skills = succesvolle werving. Waarom we hiermee keer op keer resultaat behalen? Leef je eens in je ideale kandidaat in. Dit is waarschijnlijk een manager of directeur met 10+ jaar ervaring. Oftewel, iemand die wil praten op een bepaald niveau. Dat kunnen wij. Omdat we allemaal in soortgelijke posities hebben gewerkt en onze sporen in het bedrijfsleven hebben verdiend, weten we de interesse van zo'n kandidaat te wekken. Zij zien ons als hun gelijke. En dan beschikken we óók nog eens over de sales-vaardigheden die nodig zijn om jouw vacature te pitchen. Wat zoek je nog meer in een headhunter-bureau?

De perfecte kandidaat vinden binnen 3 weken?

Wanneer je met ons werkt, garanderen wij dat. Meer weten of direct met ons aan de slag gaan?

Success Delivered

Volg ons op