Headhunter sales:
werk met een ervaren, gespecialiseerd executive-search-bureau


Senior sales-functies invullen is geen makkelijke opgave. Probeer je zelf een sales-manager, een sales-director of andere sales-professionals te werven? Dan staat je vaak een slepend en ontmoedigend proces te wachten, zéker in de huidige markt. Sales-management-posities zijn moeilijk in te vullen nu talent meestal al een baan hééft (en dus niet zomaar te porren is voor een gloednieuwe uitdaging). Daarom zoek je een ervaren sales-headhunter voor jouw gespecialiseerde werving- en selectie-opdracht. Hét startpunt: Google. Daar heb je termen als 'headhunter sales', 'executive search bureaus' of 'werving en selectie sales' ingevoerd.

Resultaten zag je in overvloed. Prachtige beloftes en lijsten vol voordelen óók. Maar welke sales-headhunter heeft een trackrecord dat voor zich spreekt? Welke sales-recruiters voegen de daad bij het woord? Oftewel, wie helpt je écht snel en accuraat met sales-recruitment?

Neem contact met ons op

Vacature sales-manager of andere senior-management-positie invullen: hoe doe je dat?

Het vinden van een sales-manager of andere sales-professional begint met het doorworstelen van honderden cv's. Heb je die arbeidsintensieve klus eindelijk geklaard, dan moet je zélf aan een sterk staaltje sales doen. Want recruitment heeft tegenwoordig niets meer met hr te maken. Het is sales geworden. (Wil je weten hoe de samenwerking tussen hr en recruiters verbeterd kan worden? Lees de 5 tips van onze directeur Leon op Frankwatching.)

Als je sales-executive-search-opdrachten wilt invullen, moet je je vacature en bedrijf aan de kandidaat verkopen. Daarvoor heb je sales-skills nodig. Alleen daarmee kun je de functie kort, bondig en aantrekkelijk pitchen. Pure acquisitie? Zeker! En daarvoor heb je senior sales-recruiters nodig.

Succesvol samenwerken met een full-service recruitment agency: senioriteit + sales-skills

Het gemiddelde sales-recruitment-bureau beweert dat het de perfecte kandidaat voor je kan vinden. Maar hoe weet je of een headhunter er geen junior recruiters op uit stuurt? Hoe getalenteerd deze ook zijn, als zij kersvers uit de schoolbanken komen, nemen senior kandidaten hen niet serieus. Junior recruiters missen simpelweg de autoriteit en ervaring om een gesprek op niveau aan te gaan met de sales-manager of -executive die jij wilt werven.

Je kunt werving en selectie dus liever overlaten aan doorgewinterde recruiters die zélf op executive level geopereerd hebben. Oftewel, aan de senior professionals van SalesSupply!

Sales is een vak dat wij in de afgelopen 20+ jaar vijf dagen per week hebben beoefend. En we zijn er nog láng niet klaar mee. We zetten onze ervaring dagelijks in om het management- en sales-talent te werven dat onze opdrachtgevers zoeken. En we omarmen zinvolle nieuwe ontwikkelingen graag. (Op Marketingfacts lees je waarom Salessupply's Leon AI verwelkomt en niet aan uitsterven doet.)


Executive-search-opdrachten oppakken met onze senior sales-recruiters?

Ons (niet zo grote) geheim tot succes: senioriteit + sales-skills = geschikte kandidaten werven. Met die formule boeken we keer op keer resultaat. Want een sales-manager met 10+ jaar ervaring praat alléén met een headhunter- of sales-recruitment-bureau dat dezelfde taal spreekt. Onze senior sales-recruiters kunnen dat, omdat zij stuk voor stuk soortgelijke posities hebben bekleed.

Werken met sales-targets, sales-meetings ingaan, je sales-funnel op orde brengen als sales-manager, meer dan 10 klanten per week bezoeken, KPI's interpreteren: we hebben het allemaal zélf gedaan. Jarenlang werkten wij in sales- en management-functies. Daar deden we enorm veel specialistische kennis op. En die zetten we nu in het gehele recruitmentproces in.

Het resultaat? Kandidaten nemen ons serieus. Wij wekken de interesse van senior sales-managers én hebben de sales-vaardigheden die nodig zijn om jouw vacature goed te pitchen. Zo navigeren we deze lastige sales-recruitment-markt om jouw openstaande vacature voor een sales-manager goed in te vullen. Dat doen we snel: binnen 3 weken vinden we gegarandeerd een geschikte kandidaat voor je.

Dus waar kies jij voor: generieke recruitment-consultants óf senior recruiters die op dezelfde golflengte als jouw kandidaat zitten?

Geschikte kandidaten vinden voor jóuw branche met een ervaren headhunter-sales-bureau?

Ben je op zoek naar een SaaS sales-recruiter of ICT sales-recruitment? Bijvoorbeeld omdat je een commercieel directeur, een business unit manager, een country manager of sales-consultants zoekt voor je ICT-bedrijf? Wij hebben ruime ervaring met het werven van senior sales-professionals voor bedrijven die actief zijn in de ICT-sector. We begrijpen daarom goed dat jij een slimme expert zoekt die bedreven is in sales én jouw business kan doorgronden.

We opereren overigens in alle grote steden van Nederland (én we werken met opdrachtgevers over de grenzen). Meer weten? Klik op de stad waar jij een sales-expert wilt vinden:

Jouw general management snel versterken met een steengoede sales-professional?

Wanneer je met ons werkt, vinden wij binnen 3 weken een geschikte kandidaat voor je. Gegarandeerd.

Meer weten of direct met ons aan de slag gaan?

Neem contact met ons op

Success Delivered

Volg ons op