Over ons:
ervaren professionals die
de vacature bij jouw
bedrijf invullen

De perfecte management- of saleskandidaat werven? Dat doe je tegenwoordig alleen nog met de juiste verkoopskills. Want je moet je vacature zó kunnen verkopen dat de kandidaat voor jou kiest.

Laat dát nu ons vak zijn. Wij kunnen als geen ander de ideale kandidaat voor je vinden en jouw vacature overtuigend pitchen.

Wat is ons verhaal? En wat maakt ons uniek in de recruitmentmarkt? Hier lees je meer over onze filosofie en drijfveren.

Vanaf nul creëren

Vanuit het niets een bedrijf opbouwen en de beste in het vakgebied worden: dát was onze wens. Wij wilden een mooi merk creëren waarin klanten net zo zouden geloven als wij — door kwaliteit te creëren met focus. Elke dag stoppen wij onze jarenlange ervaring en expertise in ons werk om de perfecte kandidaten voor onze klanten te vinden. En die mate van specialisatie en kwaliteit zijn in onze visie alles.

De kracht van focus

In de markt schieten de recruitmentpartijen als paddenstoelen uit de grond. Zij presenteren zich doorgaans als alleskunners. Dat is prima als je generieke functies wilt invullen. Maar voor bepaalde vacatures heb je diepgaande kennis en ervaring nodig. En wie alles beweert te kunnen, is per definitie nergens een expert in.

Het doorsnee recruitmentbedrijf trekt jonge mensen uit de schoolbanken en geeft hen als kersverse recruiters harde targets mee. Wij pakken de zaken anders aan. Onze 4 ervaren recruiters hebben ieder meer dan 20 jaar ervaring in management en sales. Toen wij de handen ineensloegen, besloten we dat het bij SalesSupply om twee speerpunten zou gaan draaien: focus en kwaliteit.Want op de markt bleek ruimte te zijn voor een echte kwaliteitsspeler. Bedrijven worstelden met het werven van de juiste kandidaat, vooral op het gebied van complexe management- en salesvacatures. Als je al een geschikte potentiële werknemer vindt, is het in het huidige landschap een hele kunst om deze binnen te halen. Want daarvoor moet je als toekomstige werkgever de baan én je bedrijf kunnen pitchen.

De realiteit is namelijk dat talent het tegenwoordig voor het kiezen heeft. En in recruitmentland is niet iedereen opgeleid om zo met kandidaten om te gaan. Dat resulteert voor veel bedrijven in een slepend, frustrerend wervingsproces.

Wij zagen dat we dit hiaat in de sector konden opvullen. Hoe? Met onze uitgebreide kennis van management en sales. Onze ervaren, hoogopgeleide mensen kunnen complexe vacatures en kandidaten in het hogere segment heel goed doorgronden. Bovendien laten wij geen kandidaat ontsnappen: we zijn proactief en schakelen snel. Targets hebben wij niet. Maar we doen wel een keiharde belofte aan onze klanten: binnen 3 weken komen we met maximaal 3 geschikte kandidaten.

Het beste van twee werelden

Ga je met ons in zee, dan krijg je jouw ‘eigen’ recruiter die je vaste aanspreekpunt is. Deze recruiter stort zich volledig op jouw vacature. En je kan ervan op aan dat je werkt met een senior professional die meer dan 20 jaar ervaring heeft in het vak. Hij spreekt de taal van jouw ideale kandidaat én houdt zich dag in, dag uit bezig met recruitment voor soortgelijke functies. Kortom, bij SalesSupply krijg je het beste van twee werelden.

Natuurlijk kan je er ook op rekenen dat wij onze afspraken nakomen, op een open manier communiceren, integer zijn, discretie betrachten en je goed op de hoogte houden van het proces. Maar dit soort zaken zijn bij SalesSupply zó vanzelfsprekend dat we het bijna onnodig vinden om ze te benoemen!

Hulp nodig bij het werven van
de kandidaat die écht bij jou past?

Klik op de contactbutton en wij nemen gauw contact met je op!

Success Delivered

Volg ons op