Directeur

Leon Spek

Leon Spek (49 jaar) is ruim twintig jaar werkzaam binnen de vakgebieden: Sales, Recruitment, Management, Training en Marketing. Eind 2015 bundelde hij met Richard Henderickx de krachten om met SalesSupply de beste sales professionals en managers te recruiten. Veel bedrijven vinden het lastig om goede kandidaten aan te trekken. Leon: “Wij zijn bij SalesSupply allemaal zelf jarenlang actief geweest in sales en als manager en directielid. We hebben geen assessments nodig om een goede professional te herkennen”.

Partner

Richard Henderickx

Richard Henderickx (46 jaar) is als business coach en commercieel strateeg op dagelijkse basis actief als adviseur van bedrijven, teams en ondernemers en inmiddels ruim twintig jaar zelfstandig ondernemer op de gebieden internet, automatisering, handel, uitzend en detachering, bedrijfsconcepten en verdienmodellen. Richard is vaak actief in de rol van opstarter en met als insteek lange termijn betrokkenheid.

Senior Recruiter 

Peter van der Sluijs

Peter van der Sluijs (52 jaar) is ruim 20 jaar werkzaam binnen Sales en Management. Gestart als Account Manager bij Fujifilm is hij door zijn aansprekende resultaten doorgegroeid naar een management positie bij Samsung Electronics. Bij SalesSupply vindt hij sales professionals en senior executives die perfect aansluiten bij de eisen van diverse klanten. Met zijn enthousiaste en bevlogen aanpak weet hij kandidaten te interesseren voor vacatures terwijl hij tegelijkertijd in staat is kritisch te blijven. Door zijn ruime ervaring en mensenkennis weet hij mensen op hun gemak te stellen en bovendien de juiste informatie boven water te krijgen. Peter: “Het werken met en het leidinggeven aan sales professionals leverde mij altijd veel positieve energie op. Al mijn werkervaring kan ik nu goed gebruiken voor het plaatsen van de juiste kandidaten bij onze opdrachtgevers”. 

Volg ons op