Directeur

Leon Spek

Leon Spek (50 jaar) is meer dan twintig jaar werkzaam binnen de vakgebieden: Sales, Recruitment, Management, Training en Marketing. Eind 2015 bundelde hij met Richard Henderickx de krachten om met SalesSupply de beste sales professionals en managers te recruiten. Veel bedrijven vinden het lastig om goede kandidaten aan te trekken. Leon: “Wij zijn bij SalesSupply allemaal zelf tientallen jaren actief geweest in sales en als manager of directielid. We hebben geen assessments nodig om de juiste professional te herkennen”.

Partner

Richard Henderickx

Richard Henderickx (47 jaar) is als business coach en commercieel strateeg op dagelijkse basis actief als adviseur van bedrijven, teams en ondernemers en inmiddels ruim twintig jaar zelfstandig ondernemer op de gebieden internet, automatisering, handel, uitzend en detachering, bedrijfsconcepten en verdienmodellen. Richard is vaak actief in de rol van opstarter en met als insteek lange termijn betrokkenheid.

Recruitment Manager 

Peter van der Sluijs

Peter van der Sluijs (54 jaar) is ruim 20 jaar werkzaam binnen Sales en Management. Gestart als Account Manager bij Fujifilm is hij door zijn aansprekende resultaten doorgegroeid naar een management positie bij Samsung Electronics. Bij SalesSupply vindt hij sales professionals en senior executives die perfect aansluiten bij de eisen van diverse klanten. Met zijn enthousiaste en bevlogen aanpak weet hij kandidaten te interesseren voor vacatures terwijl hij tegelijkertijd in staat is kritisch te blijven. Door zijn ruime ervaring en mensenkennis weet hij mensen op hun gemak te stellen en bovendien de juiste informatie boven water te krijgen. Peter: “Het werken met en het leidinggeven aan sales professionals leverde mij altijd veel positieve energie op. Al mijn werkervaring kan ik nu goed gebruiken voor het plaatsen van de juiste kandidaten bij onze opdrachtgevers”. 

Recruitment Consultant

Ed Roos

Ed Roos (55 jaar) is zijn carrière begonnen als profvoetballer o.a. bij Feyenoord en Excelsior. Voor hem zijn gedrevenheid, discipline, teambelang en onder druk presteren vanzelfsprekend. Na 8 jaar moest hij vanwege blessures zijn loopbaan als voetballer beëindigen. Meer dan 25 jaar heeft Ed diverse sales en marketing functies bekleed bij Samsung. Door zijn geruime management, marketing en sales ervaring weet hij wat er speelt bij sales en management professionals. Zijn goede relatie met opdrachtgevers stelt hem in staat hun wensen en eisen door te vertalen naar de beste kandidaten. En andersom. Want daar draait het immers om. Ed: “Ik zie hier een duidelijke link met teamsport. Niet de beste spelers worden kampioen, maar het beste team. Het gaat hier bij SalesSupply ook niet om 1 iemand. Elkaar versterken en daar draagt ieder op zijn manier een stukje aan bij. En dan smaakt succes pas echt”.

Volg ons op