Over ons

Directeur

Leon Spek

Leon Spek is ruim twintig jaar werkzaam binnen de vakgebieden: Sales, Recruitment, Training, Marketing en Management. Eind 2015 bundelde hij met Richard Henderickx de krachten om met SalesSupply de beste sales professionals te recruiten. Veel bedrijven vinden het lastig om goede sales professionals aan te trekken. Leon: “Wij zijn bij SalesSupply allemaal zelf jarenlang actief geweest in de sales en kennen het salesvak door en door. Een goede sales herkent nu eenmaal een goede sales”.

Hij begon zijn carrière na zijn studie aan de Universiteit van Tilburg in de sales en volgde diverse trainingen op het gebied van Sales- en Accountmanagement. In zijn jaren als accountmanager en sales manager leerde hij dat een optimale marktbewerking valt of staat bij een combinatie van een onderscheidende sales pitch, de meest kansrijke doelgroep en een duidelijke focus.

Als medeoprichter (2007) en sales & marketing directeur van b2b leadgeneratie bureau ProSpex was Leon verantwoordelijk voor het resultaat van vele accountmanagementteams en verzorgde hij de recruitment en salestrainingen van vele honderden medewerkers. ProSpex werd met ruim 120 medewerkers en 3 vestigingen binnen 3 jaar marktleider in b2b telemarketing in Nederland. Hij won diverse ondernemersprijzen en trok de aandacht van diverse landelijke en regionale media. Leon bewees dat bedrijven met een duidelijk onderscheidend vermogen en focus ook in zware economische omstandigheden sterk kunnen groeien.

Partner

Richard Henderickx

Richard Henderickx is als business coach en commercieel strateeg op dagelijkse basis actief als adviseur van bedrijven, teams en ondernemers en inmiddels ruim twintig jaar zelfstandig ondernemer op de gebieden internet, automatisering, handel, uitzend en detachering, bedrijfsconcepten en verdienmodellen. Richard is vaak actief in de rol van opstarter en met als insteek lange termijn betrokkenheid.

Richard zijn passie is ondernemen en leven vanuit gevoel binnen een maatschappij van regels en afspraken. “De sterke identiteit die bedrijven hebben dient ondersteund te worden door medewerkers die volledig op hun plek zitten waar ze aan de slag gaan. Alleen dan zal er commercieel succes geleverd worden!"

 

 

Sales Recruiter 

Bob van der Linden

Bob van der Linden is een gedreven sales professional. Bij SalesSupply vindt hij sales professionals die perfect aansluiten bij de eisen van diverse klanten. Met zijn enthousiaste bevlogen aanpak weet hij kandidaten te interesseren voor vacatures terwijl hij tegelijkertijd in staat is kritisch te blijven. Zijn social skils zijn onovertroffen en hij weet mensen snel op hun gemak te stellen.

Ondanks zijn leeftijd werkte Bob al 4 jaar als commercieel directeur waarbij hij sales professionals naar een hoger niveau wist te brengen. Hij voelt zich nu 100% thuis als sales recruiter. Zijn ervaring op het gebied van social media en new business komt hem hierbij goed van pas. Bob: ‘Je voelt bij een echte verkoper energie! Alleen dergelijke sales professionals gaan bijdragen aan betere resultaten’.

Hij legt gemakkelijk contacten, is relaxed in de omgang en is duidelijk en principieel in zijn arbeidsethiek: ‘afspraak is afspraak!’.

Zijn passie is sales, niet zozeer om het verkopen zelf, maar vanwege de magie en het 'geheim' dat er aan dit beroep kleeft. Waarom verkoopt argument A niet en argument B wel? Waarom kan de ene sales professional op één dag zes deals closen en alle anderen maar twee? Zijn werkervaring in sales en zijn social skils maakt hem zeer geschikt bij het vinden van geschikte sales professionals voor de opdrachtgevers van SalesSupply.

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief