Directeur

Leon Spek

Leon Spek is ruim twintig jaar werkzaam binnen de vakgebieden: Sales, Recruitment, Training, Marketing en Management. Eind 2015 bundelde hij met Richard Henderickx de krachten om met SalesSupply de beste sales professionals te recruiten. Veel bedrijven vinden het lastig om goede sales professionals aan te trekken. Leon: “Wij zijn bij SalesSupply allemaal zelf jarenlang actief geweest in de sales en kennen het salesvak door en door. Een goede sales herkent nu eenmaal een goede sales”.

Partner

Richard Henderickx

Richard Henderickx is als business coach en commercieel strateeg op dagelijkse basis actief als adviseur van bedrijven, teams en ondernemers en inmiddels ruim twintig jaar zelfstandig ondernemer op de gebieden internet, automatisering, handel, uitzend en detachering, bedrijfsconcepten en verdienmodellen. Richard is vaak actief in de rol van opstarter en met als insteek lange termijn betrokkenheid.

Sales Recruiter 

Bob van der Linden

Bob van der Linden is een gedreven sales professional. Bij SalesSupply vindt hij sales professionals die perfect aansluiten bij de eisen van diverse klanten. Met zijn enthousiaste bevlogen aanpak weet hij kandidaten te interesseren voor vacatures terwijl hij tegelijkertijd in staat is kritisch te blijven. Zijn social skils zijn onovertroffen en hij weet mensen snel op hun gemak te stellen.

Volg ons op