Over SalesSupply:
senior recruiters die
jouw vacature snel
en efficiënt invullen

De perfecte management- of saleskandidaat werven? Dat doe je tegenwoordig alleen nog met de juiste sales-skills. Want nu recruitment een salesvak geworden is, moet je je vacature zó verkopen dat de kandidaat voor jou kiest.

Laat dát nu ons vak zijn. Wij kunnen als geen ander de ideale kandidaat voor je vinden en jouw vacature overtuigend pitchen.

Wat is ons verhaal? En wat maakt ons uniek in de recruitmentmarkt? We vertellen je graag wat meer over onze filosofie en drijfveren.

Vanaf nul creëren (met focus!)


Vanuit het niets een bedrijf opbouwen en de beste in het vakgebied worden: dát was onze wens. Wij wilden een mooi merk neerzetten waarin klanten net zo zouden geloven als wij — door kwaliteit te creëren met focus. Elke dag stoppen wij onze jarenlange ervaring en expertise in ons werk om de perfecte kandidaten voor onze klanten te vinden. En die mate van specialisatie en kwaliteit zijn in onze visie alles.

De kracht van specialisatie en senioriteit


In de markt schieten de recruitmentpartijen als paddenstoelen uit de grond. Zij presenteren zich doorgaans als alleskunners. Dat is prima als je generieke functies wilt invullen. Maar voor bepaalde vacatures heb je diepgaande kennis en ervaring nodig. En wie alles beweert te kunnen, is per definitie nergens een expert in. Wij geloven in de kracht van specialisatie. Daarom recruiten we alléén management- en salesfuncties. Met recruiters die zelf als directieleden en managers gewerkt hebben en daarom dezelfde taal als de kandidaat spreken.

Het doorsnee recruitmentbedrijf trekt jonge mensen uit de schoolbanken en geeft hen als kersverse recruiters harde targets mee. Hoe talentvol zij ook zijn, ze missen vaak de ervaring en autoriteit om medior en senior kandidaten binnen te halen. Bedenk dat kandidaten van dit kaliber ook de recruiter wegen. Een CEO die al 10 jaar leiding geeft, laat zich waarschijnlijk niet tot een (risicovolle) overstap bewegen door een twintiger.

Daarom pakken wij de zaken anders aan. Senioriteit is essentieel bij SalesSupply. Onze ervaren recruiters hebben ieder meer dan 20 jaar ervaring in management en sales. Daarom nemen kandidaten ons serieus. En wij krijgen snel inzicht in hun persoonlijkheid, drive en strategische visie. Ook gaan we lastige vragen niet uit de weg. We voeren meerdere gesprekken om te bepalen of de kandidaat bij de functie én het bedrijf past.

 

 

 

 

 

 

Kwaliteitsspeler die met snelheid een ‘sectorhiaat’ opvult


Toen wij SalesSupply oprichtten, bleek er in de markt ruimte te zijn voor een echte kwaliteitsspeler. Bedrijven worstelden met het werven van de juiste kandidaat, vooral op het gebied van complexe management- en salesvacatures. Als je al een geschikte kandidaat vindt, is het in de huidige arbeidsmarkt een hele kunst om deze professional binnen te halen. Daarvoor moet je de baan én je bedrijf pitchen — snel en effectief, want anders ben je je ideale nieuwe medewerker alsnog kwijt.

Talent heeft het tegenwoordig voor het kiezen. Maar in recruitmentland is niet iedereen opgeleid om de rode loper uit te rollen voor goede kandidaten. En dat moet wel — tenminste, als je kans wilt maken om high potentials aan je te binden. Wat dit voor veel bedrijven betekent? Een slepend, frustrerend wervingsproces.

Wij wilden dit hiaat in de sector opvullen. Hoe? Met onze uitgebreide kennis van management en sales. Onze ervaren, hoogopgeleide recruiters kunnen complexe vacatures en kandidaten in het hogere segment heel goed doorgronden. Bovendien laten wij geen kandidaat ontsnappen: we zijn proactief en schakelen snel. Targets hebben wij niet. Maar we doen wel een keiharde belofte aan onze klanten: binnen 3 weken stellen we maximaal 3 geschikte kandidaten aan je voor.

Het beste van twee werelden


Ga je met ons in zee, dan krijg je jouw ‘eigen’ recruiter die je vaste aanspreekpunt is. Deze recruiter stort zich volledig op jouw vacature. En je kan ervan op aan dat je werkt met een senior professional die meer dan 20 jaar ervaring heeft in het vak. Hij spreekt de taal van jouw ideale kandidaat én houdt zich dag in, dag uit bezig met recruitment voor soortgelijke functies. Kortom, bij SalesSupply krijg je het beste van twee werelden.

Natuurlijk kan je er ook op rekenen dat wij onze afspraken nakomen, op een open manier communiceren, integer zijn, discretie betrachten en je goed op de hoogte houden van het proces. Maar dit soort zaken zijn bij SalesSupply zó vanzelfsprekend dat we het bijna onnodig vinden om ze te benoemen!

Snel een kandidaat vinden die écht bij jou past?


Klik op de contactbutton en wij nemen gauw contact met je op!

Success Delivered

Volg ons op