Sales-recruitment Eindhoven:
werf snel de geschikte kandidaat met ervaren sales-recruiters


Je zoekt een sales-professional in Eindhoven om je bedrijf te helpen groeien. Wellicht wil je je team verrijken met een sales-director. Of je wilt in gesprek treden met getalenteerde sales-consultants of sales-managers, zodat je de kandidaat kunt selecteren die jouw organisatie naar een hoger niveau tilt. De sales-professionals waarin jij geïnteresseerd bent, zijn proactief en bewezen succesvol in het aanjagen van new business. Maar zulk talent vind je niet makkelijk. Daarom heb je termen als 'sales-recruitment Eindhoven', 'recruitment-consultant' en 'sales-recruiters' gegoogeld.

Daar kwamen flink wat resultaten uit. Menig recruitment-bureau staat klaar om je te helpen bij het invullen van sales-vacatures. Maar wie bezit recruitment- én sales-expertise? Wie heeft keer op keer talent aan openstaande sales-banen gekoppeld? En wie kan jou snel én effectief helpen aan de juiste kandidaat?

Sales-vacatures invullen in Eindhoven: hoe vind je het talent dat jij zoekt?

Kleine én grote organisaties worstelen vandaag de dag met het werven van talent. De huidige arbeidsmarkt is niet makkelijk te navigeren, vooral wanneer je medior of senior sales-professionals zoekt die de nodige expertise bezitten. Hét probleem waar je tegenaan loopt? Iedere kandidaat die in aanmerking komt, heeft momenteel een werkgever en staat niet te springen om een overstap te maken.

Hoe pak je sales-recruitment binnen de gegeven omstandigheden aan? Als je de traditionele 'werving-en-selectie-route' volgt, start je met het vinden van mensen die bij de functie én je bedrijfscultuur passen. Dat is al een monstertaak op zich. Maar wanneer je dan eindelijk een handjevol deskundige, ervaren kandidaten hebt geselecteerd, moet je deze ook nog binnenhalen. Hoe doe je dat in dit klimaat?

Je moet een enorm aantrekkelijk aanbod doen. Maar dat is niet voldoende. Het is ook cruciaal dat je dit op de juiste manier aan de kandidaat presenteert — door de rode loper uit te rollen en je vacature uitstekend te pitchen. Alleen zo overtuig je talent dat jij een waardevolle nieuwe uitdaging biedt.

Zonder een goed sales-recruitment-bureau is deze klus eigenlijk niet te klaren. Maar waar vind je de sales-recruiters die efficiënt en snel de geschikte kandidaat voor je vinden?

Goede sales-professionals vind je met het juiste recruitment-bureau!

Zoek je sales-consultants of accountmanagers in de regio Eindhoven? Of wil je hier een executive search laten uitvoeren om bijvoorbeeld je nieuwe sales-director te vinden? SalesSupply helpt je snel met het invullen van jouw sales-functie.

Daarvoor zetten wij een unieke combinatie in: met onze sales-skills, senioriteit en brede netwerk in Eindhoven (én daarbuiten) vinden we gegarandeerd binnen drie weken een geschikte kandidaat voor je. Elk van onze sales-recruiters heeft in management en sales gewerkt. Hun 20+ jaar ervaring gebruiken ze nu om concrete resultaten voor jou te boeken. (Bekijk onze referenties!)

Is het nodig om een stapje extra te doen? Kan een kandidaat bijvoorbeeld alleen in het weekend of in de avond een gesprek inplannen? Of kunnen jij en de kandidaat wat extra begeleiding gebruiken om het proces efficiënter te laten verlopen? Dan kun je op ons rekenen. Wij hebben geen strikte 9-tot-5-mentaliteit. En we treden ook op als consultants wanneer de situatie daarom vraagt!

Een sales-director of andere sales-expert op medior of senior niveau vinden? Gebruik ons netwerk + onze ervaring

Sales-professionals werken in uiteenlopende branches. Maar de ene sector is de andere niet. En daarom bestaat er geen 'gouden standaardformule' voor succesvolle sales. Oftewel, een sales-director met ervaring in ICT-hardware is misschien minder geschikt om jouw SaaS-software of cloudoplossing te verkopen.

En dat is slechts één voorbeeld. Waar het om gaat, is dat je een gespecialiseerde sales-expert nodig hebt die jouw business doorgrondt. Een medior of senior kandidaat die diepgaande saleskennis en -ervaring heeft binnen jouw branche. En die de kunst van consultative selling beheerst om jouw complexe dienst te kunnen verkopen.

Onze sales-recruiters bezitten de sales-skills en senioriteit om zulke kandidaten te vinden — én ze kunnen beoordelen of kandidaten passen bij je bedrijf en ambities. Op de pagina's 'recruitment sales-manager' en 'recruitment account-manager' vind je meer informatie. Wil je meteen je wensen met ons bespreken? Neem direct contact met ons op.

Sales-recruitment Eindhoven: werken met SalesSupply = bouwen op senior recruiters met sales-skills

Sales-recruitment in Eindhoven effectief uitvoeren? SalesSupply is een ervaren werving- en selectie-bureau dat jou aan resultaten helpt. Uitstekende communicatie staat in onze samenwerkingen centraal.

Werk jij graag met een sales-recruiter die zeer bedreven is in sales, management én recruiting? Wij vinden snel de juiste kandidaat voor je, zodat jij je bedrijfsambities kunt waarmaken.

Meer weten of meteen aan de slag?

Success Delivered

Volg ons op