Executive Search

Executive recruiting: laat de
ervaren executive professionals van
SalesSupply jouw ideale kandidaat vinden

Zoek je een nieuwe directeur, manager of andere executive? En wil je graag gas geven om die functie goed in te vullen? SalesSupply is dé partner in jouw zoektocht.

Onze ervaren senior recruiters hebben jarenlange ervaring als manager en/of directielid. Wij kunnen uitstekend de dialoog aangaan met executive kandidaten. Want wij spreken hun taal. Bovendien hebben we de commerciële achtergrond om jouw vacature in te vullen. Een gouden combinatie als je de perfecte executive kandidaat wilt werven!

Executive recruiting door executive recruiters

Je bent op zoek naar versterking op management- of directieniveau. Of je nu een businessmanager of een C-level executive nodig hebt, SalesSupply kan je helpen. Onze senior recruiters hebben zelf tientallen jaren op dit niveau geopereerd. Daarom kunnen wij de persoonlijkheid, drive en strategische visie van executive kandidaten uitstekend doorgronden. Wij vinden de juiste kandidaat voor je én dragen als sparringpartner bij aan de ambities van je bedrijf. Hoe gaan we te werk?

Wij gaan met je in gesprek om te bepalen waar je naar op zoek bent en komen bij je langs om te kijken welke mensen momenteel bij je bedrijf werken. Op basis van die informatie én onze uitgebreide ervaring kunnen we een geschikte kandidaten zoeken. Daarbij kijken we véél verder dan het cv. Wij gebruiken geen software om mensen te recruiten. Want recruitment is mensenwerk.

Omdat we heel goed weten hoe het er in de 'executive-praktijk' aan toe gaat, hebben we het vermogen om kandidaten te selecteren die écht bij je organisatie passen en met hen te communiceren op niveau. In ons recruitmentproces focussen we op de zaken die ertoe doen: proactiviteit, leiderschap, ondernemerschap en uitstraling. En we stellen de juiste vragen: ligt de ambitie van de kandidaat in lijn met je bedrijfsdoelstellingen? Matchen de karaktereigenschappen met de interne behoefte?

Wanneer we de kandidaat vinden die uitstekend bij je past, zetten we onze commerciële ervaring in om de kandidaat te overtuigen. Recruitment is tegenwoordig namelijk een salesvak geworden: alleen als je de baan en het bedrijf weet te verkopen, haal je de perfecte kandidaat daadwerkelijk binnen. En laat dat nu onze expertise zijn! Wij combineren onze executive- en saleservaring om de juiste kandidaat voor je binnen te halen.

Sales recruiting

Waar kun je op rekenen bij SalesSupply?

 • Executive recruiters
  Wij weten wat het is om leiding te geven aan een team. Wij begrijpen kandidaten op executive-niveau als geen ander. Daarom nemen zij ons serieus.
 • Senior professionals
  Onze recruiters zijn 50+ jaar oud en hebben meer dan 20 jaar ervaring. Wij spreken de taal van de kandidaat en kunnen goed schakelen op zijn of haar niveau.
 • Discrete aanpak
  Executive posities zijn vaak gevoelig. Dat begrijpen wij. En daarom gaan we zeer discreet te werk.
 • Snelheid en resultaat
  Binnen 3 weken komen wij met maximaal 3 kandidaten die voldoen aan het gewenste profiel. Dat is geen streven, maar een keiharde belofte.
 • Zekerheid vanaf het begin
  Wij werken met een vaste recruitment fee en stellen maximaal 3 geschikte kandidaten aan je voor. Dit betekent dat je vanaf het begin weet waar je aan toe bent.

Hulp nodig bij het werven van de
executive kandidaat die écht bij jou past?

Klik op de contactbutton en wij nemen gauw contact met je op!

Success Delivered

Volg ons op