Over ons

Leon Spek

Leon Spek is ruim twintig jaar werkzaam binnen de vakgebieden: Sales, Recruitment, Training, Marketing en Management. Eind 2015 bundelde hij met Richard Henderickx de krachten om met SalesSupply de beste sales professionals te recruiten. Veel bedrijven vinden het lastig om goede sales professionals aan te trekken. Leon: “Wij zijn bij SalesSupply allemaal zelf jarenlang actief geweest in de sales en kennen het salesvak door en door. Een goede sales herkent nu eenmaal een goede sales”.

Hij begon zijn carrière na zijn studie aan de Universiteit van Tilburg in de sales en volgde diverse trainingen op het gebied van Sales- en Accountmanagement. In zijn jaren als accountmanager en sales manager leerde hij dat een optimale marktbewerking valt of staat bij een combinatie van een onderscheidende sales pitch, de meest kansrijke doelgroep en een duidelijke focus.

Als medeoprichter (2007) en sales & marketing directeur van b2b leadgeneratie bureau ProSpex was Leon verantwoordelijk voor het resultaat van vele accountmanagementteams en verzorgde hij de recruitment en salestrainingen van vele honderden medewerkers. ProSpex werd met ruim 120 medewerkers en 3 vestigingen binnen 3 jaar marktleider in b2b telemarketing in Nederland. Hij won diverse ondernemersprijzen en trok de aandacht van diverse landelijke en regionale media. Leon bewees dat bedrijven met een duidelijk onderscheidend vermogen en focus ook in zware economische omstandigheden sterk kunnen groeien.

Richard Henderickx

Richard Henderickx is als business coach en commercieel strateeg op dagelijkse basis actief als adviseur van bedrijven, teams en ondernemers en inmiddels ruim twintig jaar zelfstandig ondernemer op de gebieden internet, automatisering, handel, uitzend en detachering, bedrijfsconcepten en verdienmodellen. Richard is vaak actief in de rol van opstarter en met als insteek lange termijn betrokkenheid.

Richard zijn passie is ondernemen en leven vanuit gevoel binnen een maatschappij van regels en afspraken. “De sterke identiteit die bedrijven hebben dient ondersteund te worden door medewerkers die volledig op hun plek zitten waar ze aan de slag gaan. Alleen dan zal er commercieel succes geleverd worden!"

Volg ons op

Ontvang onze nieuwsbrief