Stage met uitzicht op zee bij SalesSupply

Zoek jij een leerzame en uitdagende stage met uitzicht op zee? Bij SalesSupply kan je ervaring opdoen binnen recruitment, projectmanagement en de wereld van B2B sales. Ben jij op zoek naar een dynamische stage waar je veel kan leren voor minimaal 6 maanden? Lees dan snel verder!

SalesSupply is gespecialiseerd in detachering en werving & selectie van ervaren business-to-business salesprofessionals. Dankzij onze 100% focus op salesfuncties en grondige werving & selectie vinden wij de professional die bij onze klanten passen. Dat kan op flexibele basis bijvoorbeeld door een tijdelijke sales in te huren middels detachering. Maar indien klanten direct een sales in vaste dienst willen nemen dan kan dat ook via werving en selectie. Zo beschikken onze klanten snel over ervaren accountmanagers, salesconsultants, salesmanagers, binnendienstmedewerkers, telesalesmedewerkers en commercieel managers. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, variërend van MKB’ers tot multinationals, vooral in de zakelijke dienstverlening. Kijk voor meer informatie op www.salessupply.nl

SalesSupply is als echte sales specialist, snel groeiend en mede daardoor op zoek naar een enthousiaste, proactieve Junior Recruiter voor onze vestiging aan de Scheveningse haven. Ben jij die junior recruiter die zowel gevoel heeft voor commercie als voor mensen? Klik dan hier voor de hele vacaturetekst en reageer direct!




Deel dit artikel



Success Delivered

Volg ons op