Nieuwe vacature: Verkoopadviseur B2C Woningcorporaties

In 2010 is het bedrijf opgericht als samenwerkingsverband tussen een financiële partner en een bestaand ingenieursbureau. Dankzij voldoende eigen vermogen kunnen ze participeren in zonne-energie projecten en hoeven klanten niet te investeren. Klanten lopen dus geen enkel risico en hebben wel de voordelen, maar niet de zorgen.

Het bedrijf combineert technische know how met expertise op het gebied van langetermijninvesteringen. Ze werken samen met sterke, betrouwbare (inter)nationale en lokale partners. De beste ingenieurs en financiële experts zijn bij de projecten betrokken, zodat klanten een goed beeld krijgen van het rendement dat zonne-energie oplevert.

We zijn op zoek naar een seniore (50+) buitendienst verkoopadviseur. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het verkopen of verhuren van zonnepaneelinstallaties aan respectievelijk woningeigenaren en huurders van woningcorporaties. Je bezoekt zelfstandig en wijkgericht potentieel nieuwe klanten, overtuigt ze van de productvoordelen van zonnepaneelinstallaties en sluit zelfstandig overeenkomsten af. Klik hier voor de vacature en reageer direct als deze functie je aanspreekt!




Deel dit artikel



Success Delivered

Volg ons op